inak @nats ma velmi pekne triko ze - lazy bud talented...
a ja si idem dat urobit take, nakolko sa venujem filmarcine tak trochu tak vpredu evolucny teoria s navyssim stupnom chlap s kamerou a stativom a pod tym napis homo sapiens directus
a kedysi som nosil ze - ja som krasny, to vy zerete malo mrkvy
@nekompatibilna sahameless je najviac!! som ani nevedela,že to niekto sleduje. už sa teším na novú sériu
a neviem aké tričko by som chcela ,ale pokojne aj s takýmto obrázkom
@limetkajaja *high five* jeden z mojich najobľúbenejších seriálov. dokonca táto US verzia sa mi páči viac ako britský originál (plus zbožňujem Emmy Rossum). Len tých 12 častí strašne rýchlo ubehne, čakať potom 10 mesiacov každý rok na novú sériu je meh @tasha5 to už si ani neviem predstaviť kontext, too many fucks
@nekompatibilna ja strašne zbožňujem Lipa a Debbie a vlastne všetkých,taký super seriál som už pekne dlho nevidela a tiež je to jeden z mojich najobľúbenejších,som to začala pozerať len niekedy minulý rok a zhltla som všetky série naraz a teraz toľko čakať,to je ťažie ako držať celibát
..US verzia je oveľa lepšia než UK,čo je vcelku rarita pretože vždy preferujem UK verzie a úplne ma to baví,že je to konečne niečo neotrepané a strašne dobre spracované a stále je to pútavé,stále tam je o čom,stále je tam nejaká nová super zápletka a nestráca to na kvalite.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Som závislá na LSD
Vzadu:
Láska Svätého Ducha
Taká naša kresťanská droga a Mohol by byť vzadu aj taký malý obrázok ovečky
asi neni vtipné ale takéto chcu
inak @nats ma velmi pekne triko ze - lazy bud talented...
a ja si idem dat urobit take, nakolko sa venujem filmarcine tak trochu tak vpredu evolucny teoria s navyssim stupnom chlap s kamerou a stativom a pod tym napis homo sapiens directus
a kedysi som nosil ze - ja som krasny, to vy zerete malo mrkvy
Tento chlapík, s hentým tričkom je absolútny módny boh! 8)
a to uplne važne
a neviem aké tričko by som chcela ,ale pokojne aj s takýmto obrázkom
a ešte také kde je vzadu napísané "Ak toto dokážeš prečítať, tak si na dostrel" a vpredu logo našej westernovej show
a ešte mám také kde je vpredu napísané "NP I CARRY"
a takéto chcem
tak toto je uplne super
a potom mam take ze Fucking Fuck Happes, Go Fuck Your Selfie, To Do List: Nothing a este But Coffee First
@tasha5 to už si ani neviem predstaviť kontext, too many fucks
..US verzia je oveľa lepšia než UK,čo je vcelku rarita pretože vždy preferujem UK verzie a úplne ma to baví,že je to konečne niečo neotrepané a strašne dobre spracované a stále je to pútavé,stále tam je o čom,stále je tam nejaká nová super zápletka a nestráca to na kvalite.