to je teraz nejaká nová módna vlna, ktorú som vo svojej zabednenosti nezachytila? Lebo už párkrát sa mi stalo, že sa mi zdalo, že mužské osadenstvo má silonky, ale nebola som si istá...
najlmenej napadne...a t yis chces dat cierne Dfúúha logika xD ved telove....ale osobne odporucam zirivo zelene a na to si daj sietkovbane...vyzer to pekne xD a hlavne ...nenapadne
najlepsie ziadne silonky ku chlapovi NEPATRIA. za chvilu sa najdu jedinci, co sa zacnu sminkovat? (tada uz sa nasiel jeden - moj spoluziak sa pudruje na hodine a doma ma vraj kozmetiky viacej, jak baby ...ale on je teply, takze tomu sa necudujem. u hetero chlapov sa mi to nezda byt normalne)
ado tých siloniek chceš dať chlpaté či odchlpené nohy? sa neviem rozhodnúť, či je mi nechutnejšia predstava chlpov v silonkách alebo chlapa s oholenými nohami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
to je teraz nejaká nová módna vlna, ktorú som vo svojej zabednenosti nezachytila? Lebo už párkrát sa mi stalo, že sa mi zdalo, že mužské osadenstvo má silonky, ale nebola som si istá...
A podla toho, ktore budu farebne najblizsie, tie si vezmi