Fajčíš, ak áno, aké cigarety ti najviac chutia, ktoré si kupuješ? Aký je tvoj celkový názor na fajčenie? Nechcela som zakladať anketu, lebo názorov a druhov cigariet je fakt veľa.
najradsej mam zlte camelky ale nie vzdy mi ich financne zdroje dovolia tak potom sa uskromnim na LMky a okrem toho este sem-tam si aj cervene marlborky kupim
uplne najlepsie fajcivo su beediesky, akurat ze ich nieje kde zohnat uz..
sem tam si kupujem aj moods-ky, ale to zase nieje zrovna najlacnejsie...
a z normalnych cigariet boli asi najlepsie trussardi, ktore uz sa asi tez nepredavaju, potom lucky strike, parliament, a bezne camel lights...nepohrdnem ani tymi novymi mallboro v tej vysuvacej skatulke...
ha vacsina vyrastkov (14, 15, 16 rokov) dala fajcim a starsi povacsine nie...klobuk dole toto, frajerstvo nema hranic, co detska? Btw ja som nefajciar a neznasam ak niekto v mojej blizkosti si zapali
Ludia keby ste videli z coho sa tie vase cigarety vyrabaju... Fajcite ten najvacsi odpad z tabakovych tovarni Kvalitne casti tabaku idu do cigar, z menej kvalitnych vyrobia normalny "sackovy" tabak a ten odpad co ostane niekde na zemi su vase cigarety
Ja nefajcim, ale keby uz mam zacat, tak si radsej balim vlastne.
som ochotna prezit maximalne vodnu fajku, ale vonku mimo domu a v pripade, ze mi zvolena zmes na fajcenie nevonia, tak toho vodneho fajciara donutim prezliect sa, vykupat a umyt chrup
teraz nefajcim bo som chory moc a ked budem zdravy tak si asi LM-ky kupim ale inac mne to je jedno ake fajcim aj tak to nema chut ani nic len je to proste dobre k pivu a tak
no uz nefajcim ale ked som fajcila tak mallboro light ...a aj petry to bolo v poho ...jaaj a pametam sa ked sme si sulali majoranku alebo susene hriby ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
&
davidoff
sem tam si kupujem aj moods-ky, ale to zase nieje zrovna najlacnejsie...
a z normalnych cigariet boli asi najlepsie trussardi, ktore uz sa asi tez nepredavaju, potom lucky strike, parliament, a bezne camel lights...nepohrdnem ani tymi novymi mallboro v tej vysuvacej skatulke...
a na druhej strane snažím sa prestat ... asom asik mesiac vidržal a zase som hupol do kolotoča fajčiarou ...
ale ozaj,ja nefajčím!
Ja nefajcim, ale keby uz mam zacat, tak si radsej balim vlastne.
Chutia jak hovno.
som ochotna prezit maximalne vodnu fajku, ale vonku mimo domu a v pripade, ze mi zvolena zmes na fajcenie nevonia, tak toho vodneho fajciara donutim prezliect sa, vykupat a umyt chrup
ja viem, som svina. ale neznesiem t
o morca-delle radsej tiez pomlcim....
ale moj nazor na to je: ked mi to chuti, tak mi je jedno z coho to je.
(nefajcim)
ale inak marlboro light 10 obcas 20
ale aj davidoff su popici mnaam
potom pripadne petry alebo lm-ky modre
aj tak su jednoznacne najlepsie ochutene(pink elephant vanilkove)vanilka,cokolada,mentol ojooj
a potom samozrejme vodna fajka ta sa ani nemoze porovnavat s cigaretami