poprosim nefajciarov aby tu neoxidovali s komentmi typu ,,fajcenie je zlee,, ,,fuuj,, atd atd...absolutne nic tym nedocielite,a nikoho to popravde ani nezaujima,kto chce,fajcit bude,kto chce prestat,skonci.
No ja fajčím malborky červené, ale se´m tam si kupim kubanske cigaro - tak dva krat do roka pre srandu a pohodicku, lebo cena lepsieho doutnika -slovensky cigara - je od 25 Ečiek vyššie. Dva krat do roka sa domenim a bafkam na dvore a divam do zahrady a čitam knihu. Proste abnormáááálna pohoda - škoda že sa to neoplati šlukovat, ale ten pocit v ustach a vydych cez nos - to je žúúžo. Možno prave preto . že je to iba 2 x/1 rok
@anthvillie Black Devil sú super, lebo keď si potiahneš, ostane ti šokoládová chuť, ale na pravidelné fajčenie sú podľa mňa slabé... Ja fajčím LM slims, alebo light... Zvykla som si na ne... A ešte Marlboro
ja fajčim čo pride ale väčšinou golden gate modre kratke, L&M modre nechcem ani vidiet a tiez ani RGD tiez su humus. fajcim aj goldenky cervene, petry vsetkeho druhu, sparty, Marlborky a BLACK DEVILKY čokoladoveee mnaaam vrelo odporucam =D
jedine elektronicke je to to najlepsie co mozes urobit pre svoje zdravie ak nechces pres tat fajcit. a postupne si znizovat davky nikotinu skus ceknut » www.e-cigaretka.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
ja zas LM a take velmi nemusim
nahodou som sa v tom sprtal trosku a najlacnejsie su cigy z Lidlu uz neviem ako sa volaju ale viem ze stali 2,09e DD
a inac fajcim prevazne lucky strike, marlborky light a camelky light