A s nohavicami mám problém, kedže tie, čo by mi boli dobré na dlžku sú mi veľké. Takže nohavice dokážem kúpiť iba niekde na trhu. V značkových obchodoch ani náhodou.
Ale je pravsa, že závisí od číslovania, momentálne mám na sebe tričko Sko a visí na mne riadne (ale je pravda, že to asi nie je zrovna dámske číslovanie
A tie číslovania sú úplne debilné. Na niektorých tabuľkách je to napísané, akoby bol človek len nejaká palacinka, všade rovnaké miery, že na cecky a boky to nenatiahneš a v páse je ti to zas voľné, inde zas naopak, nejaké nereálne miery, kde v páse máš snáď 30 cm a v ceckoch 120.
Tričká čo najmenšie. Niekedy aj XS. S nohavicami je väčší problém. Väčšinou majú debilné strihy, že také, ktoré sú mi v páse dobré, väčšinou neprepchám cez stehná a naopak. Takže tu nepozerám na číslo, ale skôr na strih.
podľa toho aký obchod. niektoré obchody majú tie tričká ako keby mala každá baba nulky. ja teda nie som žiadna pamela anderson ale do niektorých tričiek sa v oblasti hrudníka fakt nenapracem. ale tak väčšinou xs, občas s
a rifle najmenšie aké majú mám strašne úzky pás a aj boky celkom čiže mi všetko odstáva na zadku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
proste vždy inak
a rifle najmenšie aké majú mám strašne úzky pás a aj boky celkom čiže mi všetko odstáva na zadku