Ake dievca si skor predstavujete ako svoju partnerku? Rozkosnu alebo sexy? Serioznu alebo sialenu? Mate radi ked je baba vtipna? Mate radi sportovkyne alebo umelecke duse?
Aby bola slusna, mudra, dobra. Proste nech ma dobru vychovu a aj spolocne nazory na svet by potesili, inak je mi jedno ci je vyrecna alebo ticha, vtipna alebo vazna...
Môj problém je, že keby som spoznal dievča, ktoré by dokonale spĺňalo všetky moje predstavy, tak by som s ňou určite bol aj tak nespokojný. Teda potrebujem asi hlavne nejakú veľmi, veľmi tolerantnú a trpezlivú.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Najlepsie je ked je seriozna ked treba a zabavna tiez.
a nech je zlata a pritulna, ako zvieratko
Serioznu alebo sialenu? - oboje
Mate radi ked je baba vtipna? - áno
Mate radi sportovkyne alebo umelecke duse? - ani jedno mi neimponuje, ak by som si musel vybrať, tak radšej asi športovkyňu
a to isté, čo @16
Pochybujem že takú na SR najdem to sú iné národnostné črty.
to je dost narocne kriterium
Môj problém je, že keby som spoznal dievča, ktoré by dokonale spĺňalo všetky moje predstavy, tak by som s ňou určite bol aj tak nespokojný. Teda potrebujem asi hlavne nejakú veľmi, veľmi tolerantnú a trpezlivú.