Nikto ma nevidel v sukni ani v šatách nikdy. Chodí sa v tom postihnuto...dokonca sa tak aj cítim. (so sukňou/šatami) a na opätkoch neviem chodiť takže rifle+tenisky+mikina.
žena ktorej nie sú cudzie ani výnimočné šaty a opätky, ktorá chodí behať v teplákoch a mikine, a nerobí jej problém vybehnúť von v rozťahaných teplákoch vyvenčiť psa. a doma má oblečené nič.
nemám príliš rada elegantnosť, už ani tú že je príležitosť tak sa chcú baby všemožne našperkovať, a teda už vôbec nie, ked sú baby tako vymódené stále
nič proti
chlapom neviem čo sa páči viac, asi ako ktorým
postavim pred teba klon, ta ista zenska 2x ... raz oblecena v tom a raz v tom ... neverim ze dajaky chlap by v takom pripade siahol po tej v mikine, teniskach a dajakych rifliach ...
Ach..existuje aj niečo medzi týmito dvoma možnosťami ale tak ako myslíš..Ja neviem napríklad ja som typ čo si oblečie aj šaty/suknu a opatky ale tak samozrejme aj športujem čiže vtedy niečo športové, alebo na bežný den si dám rifle/nohavice ale byť nutne s mikinou..proste som len chcela vysvetliť, že nedá sa deliť dievčatá do dvoch skupín
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
sukňa, šaty, kecky.
tak potom prvá možnosť...teda...aj tak prvá moznost
nič proti
chlapom neviem čo sa páči viac, asi ako ktorým
inak srala by som vam opatky, niektori ludia musia aj prejst viac ako 200 m
@luuci to popisujes seba?