» www.birdz.sk/webka/slipknot6... však? výborný pocit taktiež som sa o to ani nesnažil,ale toto,je anketa,ktorou sa snažím ukázať to,aké su tu niektoré ankety neuveriteľne ,,skvelé,,...plus,žiť so statusom vtipného človeka musí byť neznesiteľné...
@foxhound : no takého havrana by som tiež brala úžasný tvor, dokonalá farba a vždy ma vie pobaviť ako ťarbavo chodí a niečo si ,,pokrakuje,, pod zobák... ale inak som počula, že sa dá aj naučiť hovoriť
Kedysi som si hrozne chcela kúpiť švába, ale nemala som naňho tých 40 korún.
Momentálne by som chcela nejaké rybky a raz, keď budem mať domček niekde v horách, tak čuviačatko a kopu mačičiek. Hlodavce sú zlaté, ale nepríjemné je už len uhryznutie od malého škrečka, nieto ešte potkan.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Milujem levy, tigre, pumy a iné tie mačkovité šelmy.. ale reálne si neviem predstaviť ako sa o to starám..
A ešte chcem nemeckú dogu.. (ale jedine do rodinného)
však? výborný pocit taktiež som sa o to ani nesnažil,ale toto,je anketa,ktorou sa snažím ukázať to,aké su tu niektoré ankety neuveriteľne ,,skvelé,,...plus,žiť so statusom vtipného človeka musí byť neznesiteľné...
to naozaj nikto nechce lykožrúta?
alebo netopiera
brala by som hada,leva,orla,chameleona
toto chcem
Momentálne by som chcela nejaké rybky a raz, keď budem mať domček niekde v horách, tak čuviačatko a kopu mačičiek. Hlodavce sú zlaté, ale nepríjemné je už len uhryznutie od malého škrečka, nieto ešte potkan.
A PRASA! Ale nezjem ho.