Ja mám každé zviera rád čiže to ťažko zahlasovať ktoré mám radšej(každé zviera má svoje čaro či už krásu alebo zvierací rozum). Doma mám dvoch psov a kocúra ale mám rád aj úžitkové zvieratá u rodičov na dedine čiže to je tak. Som rodák vidlák a valalčan(dedinčan) tak že mám vzťah k prírode a zverine aj doma aj v lese, ako poľovník a hlavný hospodár a hlavný člen poľovníctva.
Mimochodom @mm47@3 pekný obrázok. To prasa je spokojné a ochladené blatom, lebo to robia v lete či už domáce prasatá alebo diviaky aby ich tak slnko nepálilo, tak sa vyváľajú v blate.
@krampus o čom ty píšeš to už nie sú zvieratá len pozostatok zo zvieraťa alebo lepšie povedané časť z neho. Ale napísal si to ako správny mäsožravec a hneď mi to pripomenulo zabíjačku z pred včera ktorej som sa zúčastnil aj palenô bolo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Všeobecne mám radšej mačky ako psov, ale keby mám raz bývať v nejakom rodinnom dome, tak mám nejakého poriadne veľkého psiska
Mimochodom @mm47 @3 pekný obrázok. To prasa je spokojné a ochladené blatom, lebo to robia v lete či už domáce prasatá alebo diviaky aby ich tak slnko nepálilo, tak sa vyváľajú v blate.
@krampus o čom ty píšeš to už nie sú zvieratá len pozostatok zo zvieraťa alebo lepšie povedané časť z neho. Ale napísal si to ako správny mäsožravec a hneď mi to pripomenulo zabíjačku z pred včera ktorej som sa zúčastnil aj palenô bolo.
hotový zverinec