@kolini Odkiaľ máš, že zelený čaj ničí zuby? V skutočnosti je to práve naopak, zelený čaj celej ústnej dutine prospieva, píše sa to skoro v každom texte o čaji, napr. tu: » www.meredit.cz/content/view/26... .
@alpynus zaujimave..tesim sa tomu.. skutocnost je taka, ze mi sposobuje zeleny povlak na spodnych zuboch, a preto prave si nie som isty tym, ci je to pre zuby naozaj tak osozne..
zeleny caj pijem v kuse 6 rokov uz a za tri roky sa mi spravilo 6 kazov.. tak zrejme az tak to tie zuby nechrani =D tym nehovorim, ze to tie kazy sposobilo..
@alpynus ako hovorim, nezvalujem to na zeleny caj.. hovorim o povlaku, ktory sa tvori uz dlho, co mi potvrdila sama zubna lekarka.. sposobuje to zeleny caj... nepijem cisty, ale sladeny s citronom.. takze na vine moze byt cukor co sa tyka kazov, ale povlak na rovasi samotny cajovy vytazok
@18miki18 nie.. ja zaspim ako mimino po polnoci.. i ked aj ked spim 10 hodin v kuse, tak mam kruhy pod ocami a citim sa nevyspato.. to moze byt aj nejakym zdravotnym problemom, o ktorom momentalne neviem
Inak, piť sladený zelený čaj s citrónom považujem za barbarstvo, ktoré ti určite spôsobuje problémy so zubami. Veď ak vypiješ dva litre denne, tak do seba nasúkaš minimálne 10 lyžičiek cukru, obdivuhodný výkon.
Zbehni do čajovne, kúp si normálny zelený čaj a uvidíš, že citróny a cukry sú v čaji skutočne nepotrebné.
@kolini Inak, zalievaš ho vriacou vodou alebo trochu chladnejšou (70-90°C)? Pretože ak ho zalievaš vriacou, tak nielenže drasticky znižuješ chuť čaju, ale aj ničíš veľa zdraviu prospešných látok.
@kolini zeleny caj s cukrom 6 rokov. vies kolko je vtom kofeinu? To potom si organizmus na to navykne a mas ho v tele stale, ja som tak tiez fungoval ze o polnoci som zaspal ale cez den som bol mrvy, tiez aj ked som vylihoval 10 hodín čo sa nemá. Teraz dávam čierny/zelený len ráno ale cez deň jedine bylinkove (rooibos pomaranč, jooj to je niečo) a chodim spať do 22:00 najneskor a fakt je to lepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
metronidazol.
potom cokolada.. pizza.. pecivo.. Panda!!!... sex, priatelkyne hebke telo a tvar... net... nostalgia...
A budem rátať aj cigarety, nakoľko zjavne existuje diagnóza ,,Poruchy psychiky a správania zapríčinené užitím tabaku".
srandujem DDDDDDDDDDDDDDDDD
zeleny caj pijem v kuse 6 rokov uz a za tri roky sa mi spravilo 6 kazov.. tak zrejme az tak to tie zuby nechrani =D tym nehovorim, ze to tie kazy sposobilo..
pozor na cierny/zeleny caj
@18miki18 nie.. ja zaspim ako mimino po polnoci.. i ked aj ked spim 10 hodin v kuse, tak mam kruhy pod ocami a citim sa nevyspato.. to moze byt aj nejakym zdravotnym problemom, o ktorom momentalne neviem
"Katechíny zeleného čaju potláčajú rast povlakov na zuboch a zmierňujú už vzniknuté zápaly ďasien." » dentalnahygiena.eu/clanky/vyziva-p...
Sú o tom plné internety a knihy.
Inak, piť sladený zelený čaj s citrónom považujem za barbarstvo, ktoré ti určite spôsobuje problémy so zubami. Veď ak vypiješ dva litre denne, tak do seba nasúkaš minimálne 10 lyžičiek cukru, obdivuhodný výkon.
Zbehni do čajovne, kúp si normálny zelený čaj a uvidíš, že citróny a cukry sú v čaji skutočne nepotrebné.
v cajovni sa uz spravam k cajom inak.. na domace a bezne pouzitie vyuzivam barbarsky sposob pozivania..
Pijem kávu, energy drinky.
Žujem žuvačky.
Fajčím krabičku denne(keď mám svoje dni vyfajčím za noc až 3)
Počúvam veľa hudby.
Rád sa prechádzam.
Rád si prečítam dobrú knihu.
Rád chodím na internet.
Ale to len tak mimochodom
hudba
knihy
čokoláda
gumené medvedíky
algifen (vždy a na všetko
mobil
internet