pocuj, ja len tak, ze poznam birdzakov co urgovali adminov nech im pomazu veci z birdzu lebo im nieco kvoli drogam hrozilo na policii/sude cize si davaj kus bacha dievca
@wewo tak to je velký rozdiel..maš snad stavy z cukru?..dobre,možno viac energie,čo stav ani neni...a v porovnaní s koksíkom je nič..aj výroba,tam tiež je rozdiel...proste to ani nemožeš porovnať
@wewo s tými absťakmi absolutne nesuhlasím,zažil si absťak niekedy?nemyslím ten tvoj cukrový "absťak"....ale absťak z tvrdých drog..to nemožeš porovnať s cukrom ty konská hlava premúdrala..
@wewo neviem kto je tu viac jeblý či ja alebo ty,lebo ja tu dam anketu o drogach a ty tu začneš trepať kokotiny z discovery o cukry,ja viem že rad pozeraš discovery ale mňa to nezaujíma,a už vobec ne od takej konskej premudralej i-hi-hi hlavy
@dzidzi420 A tebe veľmi krásne radím, ak tu nechceš byť osočovaná a nenávidená, kroť sa s tými drogovými prejavmi. Jednak tu mám niečo podobné za sebou a nevypláca sa to a jednak je to detinské a hlúpe sa takto chváliť. Vyzeráš jak pózerka. A pokračuj ešte chvílku s tým "pikénkom" a skončíš jak staničná troska a budeš si potom trieskať hlavu prečo si neskončila kým bol čas. Neni to ani frajerské, ani cool a ani neviem čo. S tvojími zvykmi máš našliapnuté, že o takom pripojení na net budeš ledatak snívať... radšej si zahúl pekne sem tam v súkromí a neotravuj tým ľudí a s pikom skonči kým si ešte trošku pri rozume.
@plavam_zivotom ja sa tým nechválim...ja som len o tom napisala jeden blog,pretože som to tak cítila..a ku fotkam,to oni začnu,ja by som o tom inak nepísala....vôbec to není na chvalenie,ani to nechcem nijako obhajovať..lebo ma to aj tu druhu stranu..tu zlu....viem,kam smeruje moj život..uvedomujem si to...a ono ja som osočovana za všetko ne len za drogy,ja mam šťastie na takých ludí...
Staral som sa o novorodencov s absťákmi.
Pôsobím aj ako terapeut drogovo závislých.
Po tom čo som videl. Pre mňa užívanie drog je nemysliteľné. Nepredstaviteľné.
Je mi veľmi ľúto že sa tu o týchto veciach tak ľahkovážne píše.
Drogy nie sú zábavka.
@oko_paradajky samozrejme to uz zavisi od vyrobcu kolesa kolko donho da MDMA prip. (prip MDA a MDEA) ale nemusela to davat ako dve moznosti. Racej mohla pridat aj ine bezne drogy naoriklad salvia divinorum, peyotl / meskalin, rajsky plyn atd.
jasne ze extaza a mdma je to iste lol. mdma je ucinna latka v extaze, jak pise xxarex. ale radsej si idem dat cukor, wewo zabil faktm vsetci vedia o com je rec a on tu jebe kktiny s cukrom
trávu mám rád, LSD mi robilo prekvapivo a sklamávajúco málo, extázu a MDMA zatiaľ príliš nechápem, perník bol jednorazový impulzívny experiment a ďakujem neprosím, a hubičky sú na zozname.
to je asi celý môj zoznam. jedine ak ani hubičky neprinesú nejaké reálne halucinácie tak niečo čo ich prinesie, lebo si chcem zažiť reálne plnozmyslové halucinácie
@oko_paradajky@wewo@d židži420 to MDMA by som skôr dala namiesto tej možnosti s extázou, lebo to DMT s MDMA v jednej možnosti je dosť blbosť, keďže sú to dve iné látky.. ale účinná látka extázy je mdma a kupuješ si to kvôli tomu hlave a nie kvôli "sračkám"
ja som si dva razy potiahol a vyplo ma odvedy nikdy nič ... vyskúšal som a musím povedať, že to bola zaujímavá skúsenosť ... ale nepotebujem to ...
točenie hlavy a neschopnosť chodiť a nakoniec jeb ... tma :d
@dzidzi420 nedá mi to, viac ráz si tu písala, že ty sa tým nechváliš, ale na to už si to dlho aby bolo jasné, že to nie je pravda. dala som si tu namahu, zbehla som si tvoj profil, fotečky srandičky o drogach, blogy, zakladas ankety, snad kazdy koment ktory od teba vidim je o drogach a rozhodne to nie je vzdy o tom ze sakra chalani chcem skoncit ale neviem ako. fakt seriozne, bolo tu viac birdzakov, o ktorych sa vedelo ze droguju, ale skor to bolo presne o tom ze dako nevedeli/neccelli z toho von, ale ty proste chodis dokola a stale omielas piko a ides sa tu hadat s ludmi ako kokot vedia o drogach a co ti dava aky pocit po uziti... uz ti to tu niekto pisal, je chore a odpodzujuce sa tym takto prezentovat, a pre mna je nekonecne fascinujuce ze clovek uzivajuci tvrde drogy dokaze takymto stylom o tom hovorit. keby je to tak ako hovoris a predstavim si to, ze som spadla do drog a neviem z toho von tak fakt nechodim po forkach pre nastrocnych a nediskutujem tu s ludmi ako velmi sfukane vypadam a ako velmi popcili su stavy po droge. proste dievca wtf. akoze ku birdzu sa stavia m uz tak ze vselijaki podivni ludia sa najdu a koniec, ale toto mi nedalo. rob si co chces len prosim ta prestan s tym "ja sa s tym vobec nechvalim ved ja viem ze je to zlee"
Takže po prvé, srandičky o tom tu davam, pretože mam rada ten štýl humoru. Po druhé, anketu som tu dala raz a to preto že ma to len tak zaujimalo, vždy ma bavilo robiť prieskum že čo bude mať aky vysledok. A po tretie, napisala som blog o tých absťakoch, pretože som to tak citila, ze to musim dostať zo seba von, na to ten blog predsa je, aby sa tam písalo. A ja nikde nepíšem ako ja piko super, je to sviňa.. A keď náhodou dam niaky status, tak pretože to tak citim, dám tam svoje pocity, myšlienky. Ale to skôr do tie blogy píšem než statusy.. Takže, ne, to chválenie není, je to vyjadrenie pocitov, myšlienok.. Fakt by som sa tym nechvalila že pozrite ja niečo berem a teraz sa doserme.. Takže asi tak.. Ale vlastne prečo to ja vysvetľujem,keď ludia ajtak vidia len to, čo vidieť chcú..
@midnight "LSD mi robilo prekvapivo a sklamávajúco málo" – to si asi nemal cez 250ug, ci? Lebo niekedy moze byt na blottri prekvapujuco malo stuffu a potom stuff az tak neucinkuje. @Himka ✓
@alpynus je to možné, ale veľmi nepravdepodobné:
prvý raz som mal jeden, a po pol hodine keď už ostatným začínalo riadne lietať som si dal druhý lebo mne sa nedialo prakticky nič.
druhý raz, asi o dva dni neskôr, som si dal rovno naraz dva a po pol hodine ešte jeden, nedialo sa mi prakticky nič (resp. niečo jemnučké áno, ale úplne iné veci než by sa vraj pri LSD mali diať, proste taká nepokojná/hyperaktívna nervozita v tele, prvý raz bola slabá, tento druhý raz výraznejšia, ale to bol celý efekt).
tretí raz, asi pol roka na to, úplne iný batch aj dodávateľ, zasa dva naraz hneď, a zasa len nejaká hyperaktívna nervozita v tele a mierne výraznejšie farby.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
Pôsobím aj ako terapeut drogovo závislých.
Po tom čo som videl. Pre mňa užívanie drog je nemysliteľné. Nepredstaviteľné.
Je mi veľmi ľúto že sa tu o týchto veciach tak ľahkovážne píše.
Drogy nie sú zábavka.
to je asi celý môj zoznam. jedine ak ani hubičky neprinesú nejaké reálne halucinácie tak niečo čo ich prinesie, lebo si chcem zažiť reálne plnozmyslové halucinácie
@xxar3s a @tryptaminedream maju pravdu
@2 myslím, že za túto anketu určite nikomu nič nebude hroziť Keby ste vedeli jaké veci ľudia davaju na net a riešia cez net tak toto je chill
točenie hlavy a neschopnosť chodiť a nakoniec jeb ... tma :d
@Himka ✓
prvý raz som mal jeden, a po pol hodine keď už ostatným začínalo riadne lietať som si dal druhý lebo mne sa nedialo prakticky nič.
druhý raz, asi o dva dni neskôr, som si dal rovno naraz dva a po pol hodine ešte jeden, nedialo sa mi prakticky nič (resp. niečo jemnučké áno, ale úplne iné veci než by sa vraj pri LSD mali diať, proste taká nepokojná/hyperaktívna nervozita v tele, prvý raz bola slabá, tento druhý raz výraznejšia, ale to bol celý efekt).
tretí raz, asi pol roka na to, úplne iný batch aj dodávateľ, zasa dva naraz hneď, a zasa len nejaká hyperaktívna nervozita v tele a mierne výraznejšie farby.
čo je dosť škoda, lebo potom si z toho očividne stihol zaregistrovať len tie vedľajšie, nepodstatné efekty
Nikdy by som si to svinstvo nedal. Od pozajtra nikdy.