90% dievčat čo som videla hrať CS väčšinou zmasakrovali 3/4 vlastného teamu našťastie som mala práva na antik serveroch tak lietali permy za demenciu hehehe
Som GAMERSKĚ ESO začalo to CS a pridávaním waypointov do máp, hodinyodohraté a peniaze minuté v internetových kaviarňach v čase keď mať doma internet bola výsada, prešiel som NHL a FIFU po 2003 potom som naberal skill v Call of Duty, Batllefield, Medal of Honor, Splinter Cell, Mafia, GTA, Fear, nejaké Tycoony, Rome Total War až do dnešných dôb Far Krajov, Army a od kedy .. to je už pár rokov mám joystick a volant tak simulátory. Hry ako Age of Empires, Desperados, Comandos Flashpointy, Jagged Alience sú chuťovky vekov minulých.
Zhrnutie: rád si zahrajem hru staršieho vydania kde bolo treba aj porozmýšľať Hier čo by som si zahral ak by som mal čas je mnoho ..sem tam si niečo vyberiem záleží od nálady.
tak ja mám o trávení nudy inú predstavu ako za pc, bo by som sa unudil moja predstava je pustiť si nejaký skvelý song a mastiť šach na klasickej šachovnici len tak z dlhej chvíle.
@klaudiqaaa Tak ako ja som to chápal už aj pred rokom, aj skôr.. len prečo aj teraz kedže som ťa už tak dlho nevidel a v podstate si už nepamätám už ani tvoj hlas, len výzor a zážitky.
@firestorm samozrejme, ale hrala by som ju aj keby som nerozumela .. totiž teraz dosť ľudí niečo hraje iba tak, aj keď ani nemajú šancu, že o čom to vlastne je
@firestorm veď jasné ale potom je to dosť o ničom, keď si neužijú dej. teraz sú hry tak nádherne robené, že teraz by som nehrala žiadnu bez toho, aby som minimálne nevedela o čom je a o ďalších veciach ani nehovorím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
aj WoW
ale na tablete gravity guy 2, minigore 2, vice city, fifu 14
Truck simulátor
Sims 2,3
Zhrnutie: rád si zahrajem hru staršieho vydania kde bolo treba aj porozmýšľať Hier čo by som si zahral ak by som mal čas je mnoho ..sem tam si niečo vyberiem záleží od nálady.