buď si kúpiš netbook a budeš ním chodiť len na net alebo si kúpiš nejaký 15,6 palcový notebook, ktorý ma grafickú buď ati alebo nvidia, 2gb ram a minimálne 2jadrak procesor...
Už ti bolo názorne a ehm, taktne vyjadrené, že to nie je ideálna mašina na hry.
Ja mám niečo podobné a dá sa na tom v pohode hrať nasledovné: GTA vice city, GTA san andreas, age of empires 2, command and conquer generals, rally extreme, call of duty 1, return to castle wolfenstein, max payne 2, jedi academy
všetko sú to výborné hry, ktoré majú spoločnú jednu nevýhodu- sú staré..ale na kvalitách im to neberie..koľko súčasných hier som po hodinke hrania vyhodil do koša, lebo to boli kompletné hovadiny
k tomu linku v @1 ,mám pocit, že nie je práve najobjektívnejší, podobné veci mi vždy odhodlane tvrdia, že moje zaprdené lenovo by sa malo už pri Witcherovi a ME rozpadnúť na kúsky (a pritom bez väčších problémov rozbehám aj väčšinu nových hier)
na hranie si kup nieco vykonnejsie...ten netbook je tak dobry do skoly alebo na cestovanie,kde potrebujes byt iba na nete,prip. robit nejaku pracu ako je word,excel a podobne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
» www.systemrequirementslab.com/cyri/...
pust si to na notebooku a zadaj hru ktorú chceš.
Napíše ti to či ti nb spĺňa hardwareové nároky.
ak nie, tak napíše v čom je nedostatok.
netbook-net book-NET-interNET...
Ja mám niečo podobné a dá sa na tom v pohode hrať nasledovné: GTA vice city, GTA san andreas, age of empires 2, command and conquer generals, rally extreme, call of duty 1, return to castle wolfenstein, max payne 2, jedi academy
všetko sú to výborné hry, ktoré majú spoločnú jednu nevýhodu- sú staré..ale na kvalitách im to neberie..koľko súčasných hier som po hodinke hrania vyhodil do koša, lebo to boli kompletné hovadiny
k tomu linku v @1 ,mám pocit, že nie je práve najobjektívnejší, podobné veci mi vždy odhodlane tvrdia, že moje zaprdené lenovo by sa malo už pri Witcherovi a ME rozpadnúť na kúsky (a pritom bez väčších problémov rozbehám aj väčšinu nových hier)
Max. rozlíšenie 1024 x 600 pix.
Procesor Intel Atom Pineview-M N450
Typ displeja matný
Operačná pamäť 1 GB
LAN 10/100 Mbps
WiFi Áno
IrDA Nie
Čítačka kariet MMC / SD (SDHC)
Kapacita pevného disku 250 GB
Počet USB konektorov 2
Rýchlosť USB 2.0
Technológia displeja TN
Pracovná frekvencia procesora 1,66 GHz
Grafická karta Integrovaná
Modem Nie kbps
Operačný systém MS Windows 7 Starter
Výstup pre slúchadlá Áno
Vstup pre mikrofón Áno
Možnosť pripojenia ďalšieho monitoru VGA
IEEE 1394 (FireWire, i.Link) Nie
Konektor RJ-11 pre modem Nie
Konektor RJ-45 Pre Ethernet Áno
Express Card slot Nie
Šírka 26,2 cm
P/N 1001PX-BLK157S
Výška 3,65 cm
Hĺbka 17,8 cm
Hmotnosť 1,27 kg
Bluetooth Nie
Popis "ASUS EeePC 1001PX 10""WSVGA, Atom N450, 1G, 250GB, Cam, Wifi, Win7Starter, black (čierny), 3cell, SK"
Výrobca ASUS