Vsetky slovenske. A jedna konkretne vedie ani neviem kto to spieva a jak sa ta pesnicka vola, ale jednoducho ma privadza do zurivosti ked to pocujem. Ako niekto mohol daco take vypustit do sveta a byt s tym uspesny...
"ak chces tak.....nepoviem.......ak nie tak.....rozpoviem..........bla bla bla dopoviem............"
tak ja neznasam slowensky hiphop uz ked widim alebo pocujem toho rytmusa-jezisi to je taky wol ze to az boli no ja by som bola najradsej keby posiel prec a newratil sa ale inac mam rada evanescence linkin park kabat nightwish-ale len ten nowy
starý Nightwish, The Sisters of Mercy, XIII.století, Kabát, Korn, Black Sabbath, Horkýže Slíže a ešte veľa iných
a niekedy sa mi páči len pesnička zatiaľ čo kapelu ako takú nemusím
našla by som aj videá ale nechce sa mi
uz viem preco pouzivam spojenie demetní antihip-hoperi uz viem preco nemaju radi hip-hopové pesnicky, ich mozog zrejme neznesie taky napor myslienok
momentálne mi hucí do usí Ajron Mejdan od 2E, vsetko co vydali pani od eNeS tento rok, Danosť, Orikoule a stary Cypress
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
"ak chces tak.....nepoviem.......ak nie tak.....rozpoviem..........bla bla bla dopoviem............"
Predpokladam, ze kazdy vie o com hovorim.
Ja neviem a som rád
Ale také rýmy v nekvalitnej tvorbe nebývajú žiadnou raritou ...
Tak jedna moja obľúbená:
a žili mi trhajú všetky tie veci na typ Dj tiesto, (po)Rihanna a podob...
a niekedy sa mi páči len pesnička zatiaľ čo kapelu ako takú nemusím
našla by som aj videá ale nechce sa mi
a to video blink- always
a tak..
napriklad.
Ale treba si pockat aspon minutku aby sa to poriadne rozbehl
Ehm, chvíľu som to vydržal, ale ...
momentálne mi hucí do usí Ajron Mejdan od 2E, vsetko co vydali pani od eNeS tento rok, Danosť, Orikoule a stary Cypress
aplikovatelne na niektorych uzivatelov birdzu/netu co sa nepohnu von...
refren tejto veci ma zabija...
nebudem tu davat dalsie ale je toho dost
toto mne lieci usi
@31 the kooks...to je fest su super