zaujímajú ma aj skúsenosti, ak ste vyskúšali viaceré, že čo uprednostňujete, čo vám naopak nevyhovuje, poprípade čo kedy využívate, ak kombinujete viacero možností.
@torpedo08@2 ale nehovor tým pádom sa ťa otázka netýka ako ani ostatných chlapov a ja verím, že všetci inteligentní to pochopia a nebudú hlasovať.. sorry za dve fóra po sebe, kde sa nemáte k čomu vyjadriť
Mne boli vždy tie veci, čo sa zavádzajú dnu nejak proti srsti a ani to nemám chuť skúšať ako ten kalíšok. Mám najradšej, keď to všetko vytečie von a hotovo.
a ked som skusala kalisok, tak som strávila niekedy aj 15min na wc tym ze som sa ho snazila vybrat, nevedela som vôbec chytiť tu stopku oboma prstami, cele sa to ponaralo a aj som sa poranila nechtami pri tom...
tak neviem ci som len ja taky babrak, alebo to je bezne
no ja napíšem za seba, začínala som klasika vložky, potom som prešla na tampóny, ktoré som fakt používala veľmi veľká rokov, vložky mi prišli jednoducho nehygienické, najviac som sa bála pretečenia pri vložkách. nohavičky som neskúšala ani by som do toho nesľa pretože mi to príde také isté ako vložky. momentálne mám už skoro rok kalíšok a som spokojná, hlavne z toho dôvodu že je to mega ekonomické, či už z finančného alebo ekologického hľadiska a dokonca sa to nemusí meniť tak často ako tampóny. nechty ako @lenkaska1 nemám, takže je to okej
vložky som nikdy nepoužívala, príde mi to dosť nechutné, ani menštruačné nohavičky si úplne neviem predstaviť
v puberte tampóny, už pár rokov používam kalíšok a som spokojná.
ešte jednou eko variantou sú nejaké morské hubky, ale to mi prišlo ako veľmi pracná metóda. a potom ezo metóda 'vedomá menštruácia', pri ktorej chodíš každých 20 minút na WCko 'vypúšťať' krv a nepoužívaš žiadne pomôcky. ale ain't nobody got time for that.
ja som v tomto stará konzerva a ostala som pri klasike čo sa týka tampónov, nie som veľmi manuálne zručná a bála by som sa, že zabudnem na max. dobu použitia a dostanem infekciu, kalíšky nwm si predstaviť na verejnom WC a nohavičky to je už moc
tampóny, ale nohavičky sú pre mna velky objav . je to najlepšia poistka na svete, ak viem že sa nedostanem x hodin na wcko.. a doma len v nich. velka paráda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A 4 som este neskusala vôbec.
tak neviem ci som len ja taky babrak, alebo to je bezne
v puberte tampóny, už pár rokov používam kalíšok a som spokojná.
ešte jednou eko variantou sú nejaké morské hubky, ale to mi prišlo ako veľmi pracná metóda. a potom ezo metóda 'vedomá menštruácia', pri ktorej chodíš každých 20 minút na WCko 'vypúšťať' krv a nepoužívaš žiadne pomôcky. ale ain't nobody got time for that.
Potom som roky používala tampóny.
Teraz používam kalíšok, ale aj tampóny (tie skôr na začiatku, keď je to silnejšie a potom už kališok)
ale chcela by som sa to naucit, lebo to musi byt mega prakticke na dlhsie cesty a dovolenku.. a aj ekologicke!
@arywian mám to tak isto
Som vyvárala a zabudla na ne
ale mam vzdy v zasobe aj biodegradovatelne vlozky doma. len tak pre istotu
skôr tampóny a kalíšok