Ahojte,rozmyslam ake inline si mam kupit...ake znacky su dobre a nie su drahe?chcela by som dobre tak do 3000sk...a co myslite tieto su dobre? » www.sportsnow.netshops.sk/mainindex.php?p...
@1 ano ale kolieskove korcule mozu byt inline teda 4 kolesa v jednom rade alebo 4 kolesa v 2 radoch.... Takze inline su podkayegoria/poddruh alebo tak
Inak myslim ze na znacke az tak nezalezi. Pokial chces tie korcule len tak ze sa chces premavat po meste tak to mas sum a fuk v podstate. Tam zalezi skor od toho kde budes jazdit a zvolit vhodny material na koliecka (nie vsetky druhy su radi pokial behas po chodnikoch atp).
Ina vec je pokial tie korcule chces napr na zavodenie, U rampu atd. Tam by som volil fakt cosi ine (ale profi a poloprofi znacky si nepamatam).
mno praaave som dosla z mesta a kupila som si korcule...dufam ze budu dobre..ale mali by byt lebo tam su loziska abec 7 top speed...a su znacky TEMPISH...pozna niekto tuto znacku?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Inak myslim ze na znacke az tak nezalezi. Pokial chces tie korcule len tak ze sa chces premavat po meste tak to mas sum a fuk v podstate. Tam zalezi skor od toho kde budes jazdit a zvolit vhodny material na koliecka (nie vsetky druhy su radi pokial behas po chodnikoch atp).
Ina vec je pokial tie korcule chces napr na zavodenie, U rampu atd. Tam by som volil fakt cosi ine (ale profi a poloprofi znacky si nepamatam).
mno minuly rok ich mali v exisporte za 7 litrov a teraz ich maju v triangeli za 3000sk
tak tie by som chcela su asi fakt dobre,len na nete bolo ze su vypredaneee : disappointed: