@lucia199513 No ja som si bol merať iq u psychológa keď som mal 6 rokov a to mi namerali 138 a pravdu povediac keď si nedáš vypočítať iq u psychológa tak to zrejme nie je pravdivá hodnota, tá čo ti povie ten test
podla hentej hluposti obrazkovej IQ 131, spravene za 9 minut + mi to zle renderuje, takze tipujem, ze som este par zaskrtol zle... Inac dost hlupy a nudny test, kto sa nudite, odporucam mensa.sk
@johnysheek-mne na psychoteste vyslo IQ podobne ako tebe(116-ja viem, že je to slabotka, ale myslim ze to velmi nehra rolu lebo aj napriek si celkom drzim prospech
@31 presne... tie testy su dost na nic, co su na nete. Osobne, kto to chce vediet (a neviem naco mu je ta informacia), tak Mensa, resp. psycholog este lepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
...teraz nic v zlom, ale preco ti vadi??? disappointed:DONT WORRY BE HAPPY)
121 mi vyslo
...no nic...
to moje sa nachadza niekde medzi desatnasobkom mojho realneho veku a toho ktory mam na birdzi
- ja so si ho nikdy nespravila, pretože príííliš veľa otázok, a nemala som trpezlivosť.. čiže, nulové ?!
@lucia199513 nee fakt neber to tak ze by som mala daco proti teba, toto bolo len zo srandy, inak je to celkom fajn diskusia
genius.