Aj ty si taký/á? Píšeš blogy o tom, ako ti každý môže vyskočiť, pod každou fotkou máš popis fuck you a na všetko odpovedáš nerieš? Asi sa čudujete môjmu fóru ale polovička ľudí na internete píše ako im môžu všetci vyliezť a podobne. Podľa mňa je to už cho
...lebo podľa mňa je to slovo úplne od p... pretože riešiť veci musíš a nemôžeš sa tváriť, že sa nič nedeje a mať na háku, to je úplne hlúpy a detský prístup...
mne sa tiez nepaci ako sa stara len kazdy o seba a furt tu argumentuju, ze netreba sa starat do inych, ze ked sa nam nepaci, nemame komentovat a podobne kktiny
Nehnevajte sa na mna, ale iste veci, ktore trapia vela, mozno vacsinu ludi, naozaj a v pravom slova zmysle neriesim a nezaujimam sa o ne, pretoze som zistil, ze v mojom pripade je to zdraviu (fyzickemu i psychickemu) skodlive a deformuje to moju osobnost, na co potom doplati aj moje okolie. Na druhej strane necitim potrebu prezentovat sa tymto sposobom za ucelom akehosi uputania pozornosti, presne tak, ako vravi @inequity v @27. Tolko k mojej obhajobe, niezeby som sa urazil, len mi to prislo nefer. Peace
ja najviac neznášam práve to "riešiť/neriešiť" a potom ešte LOL
a vždy ma dokonale dostane keď niekto povie "ty si lol" lebo keď už niekto "laughing out loud (hlasno sa smiať)" použije ako nadávku tak sa fakt musím smiať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
o_____O
inac @najivna mala donedavna tiez par silnych hlasok v profile co som pozeral ze dpc to od jakej trinastky skopirovala toto
Nevezmú vás na výšku. nevadí, mám v p...
Rozvádzam sa, muž ma podviedol. Nevadí, mám v p...
OMG
ale niekedy je dobre mat na haku
Podľa mňa keď má niekto NAOZAJ v piči, nepotrebuje to všade písať. (Akonáhle sa s tým chce prezentovať, je jasné že chce aby to niekoho zaujímalo)
nie milion ludi co su presne opacni
a vždy ma dokonale dostane keď niekto povie "ty si lol" lebo keď už niekto "laughing out loud (hlasno sa smiať)" použije ako nadávku tak sa fakt musím smiať
neviem teda, ja poznám slovo lolo/lol ako takú slabulinkú verziu nadávky
@antifunebracka presne tak...