@Mima447 draha moja milovana sestricka.......to co za blbu anketu.....a nitra je de???no nevadiiii.......inac najkrajsie je ze ROZPRAVKOVO no a potom.........SLOVAKIA cela
ja neviem aké je ja som bola iba v Prešove, Košiciach, Vranove, v Humennom som každý deň a ešte som bola v Poprade a v Levoči. To je všetko,čo som videla
@sails ...zavidis ze mame obchody otvorene aj v nedelu??...a v sobotu aj po dvanastej hodine??...
ja som rad ze byvam v bratislave, kde my chodia busy do centra mesta kazde 3 minuty (do mesta mi idu 3 autobusy/trolejbusy), je tu co robit, a samozerejme rychli internet ... nechcel by som byvat v dakej dedine s ádéeselkom ...ci nebodaj dial up??...neeee ...
boze, nepochopim primitivov, ktori musia rypat a nadavat na nejake mesto, vychod, zapad...konkretne teraz vychod... :/ ked vam to robi dobre, natahovat sa na blbostiach...
a toto kto robil zase takuto anketu do pecka..preco ludia maju mapu slovenska nakreslenu v hlave tak ze blava trencin nitra trnava dole a v strede nic pripadne az po zilinu maju nakreslene ze madarsko alebo co potom poprad presov a kosice.. hmm... to ostatni okrem stredoslovakov tento kraj neuznavaju alebo co???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
vo vsetkych som nebola, tak nemozem posudit, len som niektorymi prechadzala autom
Ale keď už mám odpovedať tak Piešťany. Krásne mesto :p
Z takých tých nad tisíc obyvateľov Košice, Sabinov, Prešov, Lipany.
nitra- prechodné bydlisko
vysoká pri morave- trvalé bydlisko
ale ani jedno nemám rada
BB, BN, BR, PD, PN, PP, PO, LE, TN, ZV to su podla mna velmi pekne mesta
ale tak..tiež si myslím, že Humenné aa aj Košice
A ty @1smajlik13 Daj pokoj mne sa viac paci poprad ako Nitra....A to tvoje rozpravko nemexistuje.
ja som rad ze byvam v bratislave, kde my chodia busy do centra mesta kazde 3 minuty (do mesta mi idu 3 autobusy/trolejbusy), je tu co robit, a samozerejme rychli internet ... nechcel by som byvat v dakej dedine s ádéeselkom ...ci nebodaj dial up??...neeee ...
aa lááb a plavecký štvrtook
a toto kto robil zase takuto anketu do pecka..preco ludia maju mapu slovenska nakreslenu v hlave tak ze blava trencin nitra trnava dole a v strede nic pripadne az po zilinu maju nakreslene ze madarsko alebo co potom poprad presov a kosice.. hmm... to ostatni okrem stredoslovakov tento kraj neuznavaju alebo co???