Severná Petržalka, svíci Slnko, z okna to vyzerá celkom fajn, ale keďže mi na teplomery/-i (ktorý je ale na Slnku; ehm, sorry, toto neviem ako napísať, keďže obe verzie mi pripadajú divne a podčiarkuje mi to červenou a neviem, dľa čoho sa to skloňuje, áno, hanbím sa píše okolo 34 stupňov, tak neviem, či by som tam chcela byť. To skôr niekde pod stromami abo v meste keď už. Ale najlepšie je chodievať von ráno alebo večer. Tak neviem, som rada, že už je celkom pekne (ale zas preháňať to tiež netreba a že to vonku zelenie, ale je mi trochu ľúto, že dnes tu trčím zavretá, keď je voľno, ale je mi trochu blbo, nemám umyté vlasy a nechce sa mi nič, takže sa cítim tak priemerne.
Nechutne svieti slnko a je teplo! Bodaj by chcelo celé leto aj celú jar pršať! Odmietam vystrčiť akúkoľvek časť tela z domu, pokiaľ sa to počasie neumúdri!
Tak vo Svite (pri PP) svietilo slnko teplomer ukazoval 17,5°C potom sa na chvíľu ochladilo, zamračilo a trochu popršalo, teraz je po daždi a stále zamračené, 14°C :p
ked sa diskusia zalozila, bolo u nas prave slniecko, predtym prsalo.. teraz je tma a svietia poulicne lampy a nejak mi neprekaza.. sice by som bral keby bol den.. a mozno by sa mi podarilo obvolat a presvedcit kamosov, aby sli von..
Boze.. aj ja chcem ist do aquaparku :´( .. so skolou mozme ist.. asi tri triedy, ale nase baby chcu ist radsej na chatu.. kde ajtak do vody ist nemozeme :´(
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
... na teplomeri, lokál
A nie na teplomere?
A preto sa tam mohol hodiť "y" ... Už len z recesie
"dvojtvar" je len jedna ...
» en.wikipedia.org/wiki/Two-Face...