Evanjelium podľa Jána, lebo ono je práve to, ktoré žijeme v týchto konečných časoch...
prichádza koniec ľudskej púte, tak ako ju poznáme, bolestné dni, ktoré nás čakajú budu vyslobodením pre všetkých kresťanov z tohto slzavého údolia....
Boze, ludia, keby ste nezabijali cas picovinami a radsej sa sli vzdelavat, sportovat, bavit, alebo si navarili, upratali, proste vykonavali akukolvek plodnu cinnot radsej nez riesit taketo picoviny...
Ach.
I don't wanna live on this planet anymore.
Podľa Matúša a prečo? Lebo sa mi páči to meno
Neviem ja som síce veriaci ale nečítam bibliu a evanjeliá. Načo to mám čítať, keď ma to nebaví. Radšej si prečítam nejaký zmysluplný román a nie príbeh, ktorý už každý pozná...
Tiez uzasne auto-moto citanie @_pravda_ keby si nechodil len po kostoloch, nevymyslal picoviny, vsimol by si si rubriku. Co ma spolocne cirkev a auto-moto rubrika okrem papamobilu!?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
prichádza koniec ľudskej púte, tak ako ju poznáme, bolestné dni, ktoré nás čakajú budu vyslobodením pre všetkých kresťanov z tohto slzavého údolia....
zjavenie jána si musím preštudovať, som počula že bude nejaké vytrhnutie
Ach.
I don't wanna live on this planet anymore.
Neviem ja som síce veriaci ale nečítam bibliu a evanjeliá. Načo to mám čítať, keď ma to nebaví. Radšej si prečítam nejaký zmysluplný román a nie príbeh, ktorý už každý pozná...
Jehovisti sú píče: » zivot.cas.sk/clanok/5000/po-...
ale nie,mame ho doma,zatial som ho neprecitala...