Doma je to stôl vstavaný pri okne. Pod stolom pri radiátore na zemi. Pri klavíri. Na balkóne
Všeobecne v košiciach jazero sedieť na tráve na ostrovčeky piť pivo sledovať lúčiace sa slnko, počúvať vietor a kŕmiť všetky tvory ktoré nám tám plávajú.
bukovec
Odľahlé miesto na mojom sídlisku, ktoré v noci poznám len ja a občas opilci
Cesta, tmavá z jazera. So svetielkujúcimi autami a spevom nohavicu a nedvedovcov.
planetárium
...
čingov. lúka s mravčekmi, strmou ukrytou cestou ku kameňom, napoly ponorenými vo vode, tomašovský výhľad, sovia skala(mesto na dlani), lúčka s kedysi pitnou vodou, závojový vodopád
@belzeboss dobre, že si ma informoval, nemohla som bez tejto informácie zaspať. nikde som nepísala že ho má niekto mať rád, len že ho mám rada ja. tie linky na mňa nechaj doma.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Všeobecne v košiciach jazero sedieť na tráve na ostrovčeky piť pivo sledovať lúčiace sa slnko, počúvať vietor a kŕmiť všetky tvory ktoré nám tám plávajú.
bukovec
Odľahlé miesto na mojom sídlisku, ktoré v noci poznám len ja a občas opilci
Cesta, tmavá z jazera. So svetielkujúcimi autami a spevom nohavicu a nedvedovcov.
planetárium
...
čingov. lúka s mravčekmi, strmou ukrytou cestou ku kameňom, napoly ponorenými vo vode, tomašovský výhľad, sovia skala(mesto na dlani), lúčka s kedysi pitnou vodou, závojový vodopád
...
klzisko
grécko
vlak
autobus sadky v noci