to svoje kutilstvo do coho spada malba, drevorezba, skulptury... ked som bola mensia chcela som byt spisovatelka ale vzhladom na to ze jednu knihu pisem niekolko rokov a ze ma to dost vycerpava tak radsej nie
Paleantológ, vojak. Musí ma to predovšetkým baviť, peniaze nikdy niesú hlavné vodítko, nezaujímajú ma hmotné veci pretože tie môže mať každý na svete a navyše mám vždy bočné príjmy ktoré vykryjú všetko aj keby som zarábal málo .
Inak v uniforme pracujem už teraz, ale od jari ju vymením za inú a lepšiu, čo bude úplne super. Pre uniformu som sa narodil a nik kto ma pozná si ma nevie predstaviť v prevleku ktorý by mi viac pristal ako toto
@ps102 tak teraz si mi pekne pokazil plany ale nie, neviem preco, ale vzdy som si myslela ze tie dokumenty vsetky su natacane v australii
nevadi, este lepsie
vysnívané povlanie...hm, chcem byť majiteľ siete zážitkových areálov, ktoré budú ľuďom umožňovať aspoň na chvíľu sa ocitnúť niekde, kam by sa reálne nemali ako dostať (na divokom západe pre 200 rokmi napr.
ono to asi znamená, že sa chcem celý život hrať ...a asi to tak aj bude
Pilot F1 to je môj sen ale povolenie asi pilot,piloti v nemecku majú 10 000€ mesačne čo môj tatko za rok nemá :/ ,,,, +sexi letušky tľapkal po zadku +pekný oblek by som mal čiapočku a navštevoval by som zadarmo rôzne luxusné hotely a spoznával nové kultúry a jedlá potom po 10rokoch skončiť a byť len z rodinou spraviť si penzionik alebo reštiku a byť šťastný...
Pomáhať ľudom, a robiť niečo nie preto, lebo to potrebujem ja, ale pre nich. Ideálne lekárkou, ale ideálny život nie je, tak som aspoň dobrovľníčkou Premýšľala som aj nad policajnlu kariérou, ale keď náš štát je tak skorumpovaný, že to je len zbytočnosť. Tak aspoň medicína sa snaží držať tých mojích drahých túžob byť niekomu nápomocná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
tanecnik/choreograf/dizajner/textar pracujuci pre Haus of GaGa
fitness trener
spisovatel
pyschiater
ale zo vsetkeho najviac chcem byt najomny vrah :3
inak neviem alebo vlastne aj viem, ale neviem. chápeš.
Strašne mi je ľúto, že som to nechala, a že neviem spievať
A ešte niečo so zvieratami, zachraňovať psíky a tigre a klokany
ale tak NV je top, to ej vlastne vsetko v jednom
ale akosi sa môj život nasmeroval na biologiu a chemiu
Inak v uniforme pracujem už teraz, ale od jari ju vymením za inú a lepšiu, čo bude úplne super. Pre uniformu som sa narodil a nik kto ma pozná si ma nevie predstaviť v prevleku ktorý by mi viac pristal ako toto
(prípadne hocičo s astrofyzikou súvisiace)
alebo nieco, kde by som mohla vela citat, alebo kreslit, najlepsie ilustratorka knih alebo tak
Surikaty v Austrálii?
Scela by som tetovať, keby som mala ten skill, ktorý som mohla mať, ale..niečo ako @3
a za mna lekarka
Pokiaľ viem tak ony žijú jedine v Afrike.
nevadi, este lepsie
ono to asi znamená, že sa chcem celý život hrať ...a asi to tak aj bude