šak jojo napríklad alebo mončiči...a ešte sme si z takej drevenej veci, na ktorej bola cverna vyrábali autíčko...alebo sme dávali múku do balónika a bol z toho taká tvarovacia vec
investor, mafia a policajti, pexesá, človeče, kvartetá a karty
ale mal som angličákov po*o*ot( modely áut 1:43)
a mali sme také dva druhy plastovych stavebníc, ale neviem čo to bolo za značku, ani cheva ani playmobil ani cheva a podobné chujády, toto boli dve iné chujády a bola to sranda
@bluepanter Nie, to som sa len zle vyjadrila Myslela som také bločiky z obrázkových papierikov. A tie papieriky sme si vymieňali a zakladali do albumov
sapientino, rozprávková cesta, ružový domček s pochodujúcimi kačičkami som úplne zbožňovala , taká veľká knižka kde som si lepila nálepky počas hry, stroj na bublifuk, klik-klak, stroj ne kreslenie ozdobných kruhov, bábovkové formy a mlynské kolo do piesku, ...
pokemon karty a nalepky ktore mi nechcel nikto nikdy kupit.. ale raz som si nasetrila 17 korun a kupila si v skole v bufete neviem jeho meno teraz, taky zltozeleny jaster
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
naj hračka, čo teraz moc deti nemávajú, je hojdací koník DREVENÝ!
Čo tak známe dobré staré ,,Bingo"?
bingo som teda ešte nehral
Polly Pocket
Barbie dom
angličáky
céčka
pexeso
farebné papieriky
modely rôznych zvierat
Vodná pištoľ
Lego
mončiči
tamagoči
bublifuk
ale mal som angličákov po*o*ot( modely áut 1:43)
a mali sme také dva druhy plastovych stavebníc, ale neviem čo to bolo za značku, ani cheva ani playmobil ani cheva a podobné chujády, toto boli dve iné chujády a bola to sranda
a drevené kocky sú inak ppči!
A ešte som si spomenula:
umelohmotná motorka
kocky
Lil Miss (taká bábika)
farebné umelohmotné cumlíky
guľôčky (sklenky a hlinenky)
pogy
Kraš nálepky
Ešte som si spomenula na taký futbal s panáčikmi v jamkách na pružinách
ale ako mna prve napadlo toto
A ja som ešte mala také rybičky akože vo vode, ktoré sa vynárali a otvárali papuľky a takými magnetickými udičkami ich bolo treba loviť.
Ešte kinderká samozrejme - ručne maľované krokodíly, hrochy, žabiaci...
Dnes už tam asi nie sú tie ručne maľované figúrky, čo?
Ale teraz už som skôr minimalista, nechávam si len veci, ktoré naozaj potrebujem.