Casio, model neviem, už zopár mesiacov hľadám nové, ale nie a nie nájsť niečo čo sa mi páči a je aj za prijateľnú cenu a hlavne to majú v kamennom obchode na vyskúšanie
@xxar3s v dnešnej dobe mi pride kupa hodiniek už len ako modny doplnok, alebo priliš sentimentálny pocit vlastniť niečo také, pretože naozaj ak mám smartfón ktorý stačí vziať do ruky, príde mi nepraktické mať na sebe predmet takej velkosti ktorý je určený čisto iba na jednu vec..je to fakt nepraktické z mojho pohladu
Smartwach nejaký je v pohode Ja mam napríklad garminy forerunner a ked mam v ušuach airpod čo je asi 90% mojho dna a mi vola niekto tak vidím na hodinkách kto a nemusím vyberať mobil z vrecka.
Navyše ked vyberieš vkusný náramok tak su tie hodiny fakt že pecka a baterka vydrží týžden.
Co sa týka klasických hodiniek tak ozaj len ako záluba alebo nejaký módny doplnok, skor ked tak si kúpim drahšie manžety na košelu abo čo ...
@danieldevil myslel osm to inak, že je praktickejšie mať vo vrecku super maly počitač ktory obsahuje aj hodiny, ako mať na ruke zavesenu jedinu vec ktora vie IBA hodiny
@melancholik hodinky ti aspon vzdy a vsade ukazu cas. smartfon nemas stale pri sebe, zato hodinky su tvojou sucastou dokonca aj ked si vo vode alebo v sprche. a vzdy ked potrebujes vediet presny cas tak sa proste pozries.
a drahe hodinky maju este dalsi bonus je to prejav prestize je to sperk - a navyse si uchovavaju hodnotu, narozdiel od penazi ktore na hodnote stracaju (inflacia)
@melancholik Aj ked niekto nosi so sebou vzdy nabity telefon, tak su situacie, kedy treba zistit cas, ale je nevhodne sa pozriet na telefon.
Napriklad pocas formalnych stretnuti (obchodne rokovania etc.) je nezdvorile vytiahnut telefon, ale nie az tak napadne checknut cas na hodinkach je ok.
@alpynus čo ja viem, keby som bol na formalnom stretnuti a niekto sa pozrie na ruku na hodiny tak si o nom pomyslim ,,nebavi ťa to tu ? tam su dvere!,,
Ja mam Superior (vzadu je aj pisane, že sú japonske♥) a mam ich už dlho, to mi tatino kúpil ešte za dávnych čias, ked sme oslavovali vianoce a..prekvapivo idú a ešte som na nich ani raz nemenila baterku
to len ja jedna nenosim hodinky ? ale uvedomujem si ze by som mala zacat ,,keby som stratila svoju pravu ruku s nazvom mobil ,,tak by som sa uz len asi podla slnka orientovala
@xxar3s neide predsa o to ci najlepsie ale z akej pohnutky ,, ty 34 rocny ujo ( podla mna by to mali zmenit) ,,mne sa to zda neadekvatne vzhladom k tomu veku ja si predstavujem ako uja dajakeho 50 tnika (teda nic v zlom
Michael Kors, neboli nejako prevratne drahé, okolo 500 eur a sú hrozne super. Majú krištáliky ktoré sa lesknú a pekný modrý podklad pod číslami. Uplne ich zbožňujem
@obsession su pekne ale tipujem ze tak 100 - 200 e za tu cenu by sa viac oplatili nejake svajciarske tissot, festina alebo citizen. calvin klein vyraba hodinky len ako modny doplnok.
nemam @obsession no a ? ... ani ja nenosim hodinky, nosil som, uz velmi davno, co som dostal ako darcek, ale vadili mi na ruke. ale stalo sa mi ze sa vybil mobil a bol som odkazany na mobily stovky okoloiducich
Nosím, Fossil,Pierre Cardin,Casio,Ted Lapidus, to sú okolo 300-40e hodinky
a potom Rado tie stáli 2000e cca. Nie su moje ale požičiavam od otca niekedy
som na 18ku dostal. ale nenosim ich, lebo sa mi az tak nepacia, nie su mechanicke (ked raz zacnem nosit hodziny, tak budu JEDINE mechanicke) a su uz druhykrat pokazene. svajciarska kvalita my ass...
Ale tie omegy by ti ajtak nikto neveril ze su prave kym nejazdis na lambe a nevlastnis byt v monaku. Lebo podobnych replik (v cene okolo 100 EURO) je plny internet.
su pekne, nevravim, ze nie. len mne sa uplne prestala pacit cierna je to sice elegantna farba, ale strasne nudna. mam pocit, ze sa ku mne nehodia, a preto ich nenosim. mozno, keby neboli pokazene, tak by som si ich z casu na cas dal. kazdopadne, vyhadzovat ich urcite nebudem. mozno raz skocim k hodinarovi, zistim, ci by stala oprava a ked tak ich budem mat aspon na vhodne prilezitosti, ked sa budem chciet tvarit fancy.
a tie omegy by mi nik verit nemusel, ved by boli krasne a ja by som sa z nich tesil sam, co ma po inych
ale ta cenovka ma odrovnala. minule som si tak pozeral hodziny, ze co pekneho si kupim, ked budem moct. pozeral som omegy, lebo su jednak pekne a tiez sa pohybuju v relativne rozumnych cenach. no ked som videl, ze tie, co sa mi pacia najviac, stoja cca 50-100x tolko, co som cakal, tak mi bolo do placu
hodinky som si kupil len jedny co mam doteraz ale nenosim, aj to som si ich kupil len kvoli tomu,ze v nich je zabudovany zapalovac, co ja taketo cinske vymysly mam rad a vzdycky to bol dobry starter konverzacie
inac mi to pride skor ako prezitok, cas mas na mobile, hocikde vonku aj v budovach a ja mam tendenciu veci stracat/nicit, takze predstavit si, ze do piatich mesiacov mam po 200eurovych hodinkach...
@laurikaaa michael kors je modny navrhar, tieto hodinky idu na bazoši po pár eur. ale to nevadí. ja mam Breitling 1883 original. jedno z najlepších čo asi mam. ale momentalne nosim inšie, nechcem dráždiť zbytočne nemá to zmysel. nosim Cartier automatic, sice aj tie stoja okolo 5 tisic eur, ale nechcem sa chváliť. pohoda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
ale neboli drahe
@Melancholik tak vo svete hodiniek je 700 euro nic moc. najdrahsie rucne vyrabane hodinky napriklad Patek Philippe mas v cene noveho ferrari.
Navyše ked vyberieš vkusný náramok tak su tie hodiny fakt že pecka a baterka vydrží týžden.
Co sa týka klasických hodiniek tak ozaj len ako záluba alebo nejaký módny doplnok, skor ked tak si kúpim drahšie manžety na košelu abo čo ...
a drahe hodinky maju este dalsi bonus je to prejav prestize je to sperk - a navyse si uchovavaju hodnotu, narozdiel od penazi ktore na hodnote stracaju (inflacia)
Napriklad pocas formalnych stretnuti (obchodne rokovania etc.) je nezdvorile vytiahnut telefon, ale nie az tak napadne checknut cas na hodinkach je ok.
..take nieco podobne
@obsession no a ? ... ani ja nenosim hodinky, nosil som, uz velmi davno, co som dostal ako darcek, ale vadili mi na ruke. ale stalo sa mi ze sa vybil mobil a bol som odkazany na mobily stovky okoloiducich
a potom Rado tie stáli 2000e cca. Nie su moje ale požičiavam od otca niekedy
Ale tie omegy by ti ajtak nikto neveril ze su prave kym nejazdis na lambe a nevlastnis byt v monaku. Lebo podobnych replik (v cene okolo 100 EURO) je plny internet.
ale ta cenovka ma odrovnala. minule som si tak pozeral hodziny, ze co pekneho si kupim, ked budem moct. pozeral som omegy, lebo su jednak pekne a tiez sa pohybuju v relativne rozumnych cenach. no ked som videl, ze tie, co sa mi pacia najviac, stoja cca 50-100x tolko, co som cakal, tak mi bolo do placu
mobil za hodinky neratam
inac mi to pride skor ako prezitok, cas mas na mobile, hocikde vonku aj v budovach a ja mam tendenciu veci stracat/nicit, takze predstavit si, ze do piatich mesiacov mam po 200eurovych hodinkach...
staci aby jeden dobry kamos mal narodky a partia sa ideme strieskat a vualá
Ale nosim malokedy
Uz mama si ich castejsie pozicia nez ja