zeby mal @warcraft 140 a viac iq.. tak to mi prepacte, ale idem skocit z okna, lebo tento svet velmi zle skonci, ak ludia s takym iq maju nazory ako on..
pa pa..
ps.. nehlasujem, a hoci viem priblizne, nepisem...
no ale ake IQ? je vela testov mimochodom na jednom som mal 148 a na inam zasa 136 a tak dalej, takze pri mne sa enda urcit asi ..... si mohol dat k tomu daky link na akom teste si to mame overit aby sme si to vedeli vseci porovnat.
Predsa takmer tretina nevie aké má iq, teda ich nemôžme hneď vysunúť z množiny ľudí s iq 140+, ale ich tam musíme rozdeliť podľa koeficientu, tj štatisticky 12,3*100/(100-31,5)% z 31,5% bude mať iq nad 140, teda tejto množine vyjde početnosť na birdze 17,96% ...
No tak určite uznáš sám, že 12,3% nemôžeme uvádzať ako presný údaj pre ľudí s iq 140 +, nakoľko je tu veľká skupina ľudí, ktorá nevie, aké vysoké má iq a logicky aj z nich zrejme niekto bude mať takéto iq ...
Teda ako základ treba dosadiť počet ľudí, ktorí vedia aké majú iq - 100-31,5 ... To je 68,5 ... No a už len dosadiť do trojčlenky ... 12,3/68,5 = x/100 ..... x = 17,96 ...
Tuto máme presný údaj bez nejakých štatistických chýb, ktorý bude expresne odoslaný do redakcie nového času ...
@39 Priznaj sa, že ty vlastne len nevieš prekusnúť to, že má niekto vyššie IQ (o dôveryhodnosti zdroju, z kt. bola zistená konkrétna hodnota inteligenčného kvocientu konkrétnej osoby samozrejme NEpochybujem)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
pa pa..
ps.. nehlasujem, a hoci viem priblizne, nepisem...
Neymyslím, ale keď som bol malý tak som sa tiež rád chvastal ...
Niežeby teraz nie, ale toto, ehm ...
aj ked myslim ze polovica ludi si tu robila tie primitivne testy z netu a nie normalny test u odbornika
btw nieje priemerné IQ 90-100, či 100-110? Bridzáci sa nejako vymykajú priemeru
je naozaj zaujimave, ze celosvetovo ma iq nad 140 asi 0,05% ludi, ale na birdze je to 12,3% to vyzera vskutku doveryhodne
Áno, je to nedôveryhodné, máš pravdu!
Predsa takmer tretina nevie aké má iq, teda ich nemôžme hneď vysunúť z množiny ľudí s iq 140+, ale ich tam musíme rozdeliť podľa koeficientu, tj štatisticky 12,3*100/(100-31,5)% z 31,5% bude mať iq nad 140, teda tejto množine vyjde početnosť na birdze 17,96% ...
Toto už by sa snáď mohlo blížiť realite ...
No tak určite uznáš sám, že 12,3% nemôžeme uvádzať ako presný údaj pre ľudí s iq 140 +, nakoľko je tu veľká skupina ľudí, ktorá nevie, aké vysoké má iq a logicky aj z nich zrejme niekto bude mať takéto iq ...
Teda ako základ treba dosadiť počet ľudí, ktorí vedia aké majú iq - 100-31,5 ... To je 68,5 ... No a už len dosadiť do trojčlenky ... 12,3/68,5 = x/100 ..... x = 17,96 ...
Tuto máme presný údaj bez nejakých štatistických chýb, ktorý bude expresne odoslaný do redakcie nového času ...
buď je tam chyba alebo ten výpočet nechápem, chceš dostať menej a vyjde ti viac...
Ty kazisvet
Proste zabudnime na to, že niekedy mám IQ 119 a vysvetli mi to ako keby som mal IQ 90
No idem na to
tikalok oprávnene mierne ironicky upozornil na dôveryhodnosť výsledkov tejto ankety ...
A ja ako vždy som mal chuť, tak som to doviedol do totálnej absurdnosti, samozrejme výsledky ako 12% tak 17% sú privysoké
(Aj keď ak mám pravdu povedať, tak osobne sa mi tých 0,05% zdá zasa primálo Ale to je len a len pocit)
No tak by som to nepovedal, ale ani nemôžem povedať, že by to tak vôbec nebolo
Že je veľa ľudí inteligentnejších a schopnejších ako ja, to úplne chápem a nemám s tým problém
Ale musím priznať, že ma ozaj štve, keď človek, ktorého ani náhodou za nadmerne inteligentného nepovažujem vystatuje nejakým takýmto číselkom
Ale to nemá príliš spoločné s touto témou, na tej som sa skôr pobavil
Ale zahlasujem