podľa toho ako upravené mám moc rada hovädzí vývar a hovädzie steaky, ale pri ostatných mäsových jedlách dávam prednosť bravčovine. načo by môj bývalý spolubývajúci z Egypta povedal "Oh impolite again"
Jemine za to, ze nejem maso, neznamena, ze nejake nemam rada kvoli chuti, asize Jeleninu a ryby viem po tejto stranke ocenit, aj kuracie som dakedy mala rada, ale biele maso smrdi po krvi imho
Tak možeš, ale ja som to myslela v tom zmysle, že pes je priatel človeka a spoločník, ja odkedy mam psa tak mam velmi rada všetkych psov a podla mojho nazoru je to inteligentnejšie zviera ako napr. prasa.
@suzanne11 to, ze to mas naradsej u svojho psa neznamena, ze prasa je spinave hlupe zviera, ktore si nezasluzi nic ine len skoncit na tanieri ako kus slaniny.
Prasa je z nasho pohladu "horsie" len v tom, ze nie je az take submisivne (na com si v pripade psa vela ludi honi ego). Ale ako domace zviera je rovnako vhodne ako pes. Dokonca by som povedal, ze je cistotnejsie, rychlejsie sa uci a hlavne aj keby mu nahodou prejebe, tak ti v zasade nehrozi ziadne nebezpecenstvo. Idealny tvor do domacnosti.
P.S. som psickar, len sa nenecham ovladat emociami
@adka25 ok, ale pointa je ta, ze nejest psa je sucast len nasej zapadnej kultury a inde na svete je to uplne prirodzene a zase je tam neprirodzene jest nieco, co sa tu je na kila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
more hnus ja som to tam dal akoze zo srandy a tu ty ides popisat ako tyras zvierata more hnus
Pes je jedlo nie kamarát
peace
pes nie je na jedenie
Tak možeš, ale ja som to myslela v tom zmysle, že pes je priatel človeka a spoločník, ja odkedy mam psa tak mam velmi rada všetkych psov a podla mojho nazoru je to inteligentnejšie zviera ako napr. prasa.
Psa by som tiež nejedol...
Ešteže tak.
» modernfarmer.com/2014/03/pighead...
To prasa vo videu ma rok, rocny pes si zvycajne nevie na povel ani sadnut.
Navyse prasa je tiez velmi spolocensky tvor a nielen k inym zvieratam, ale aj k ludom.
hentaku inteligenciu mam v paži, myslela som
taku že ako sa moj pes na mna vie pozerat s porozumenim
Možno ale ja to mam najradšej u mojho psa.
Prasa je z nasho pohladu "horsie" len v tom, ze nie je az take submisivne (na com si v pripade psa vela ludi honi ego). Ale ako domace zviera je rovnako vhodne ako pes. Dokonca by som povedal, ze je cistotnejsie, rychlejsie sa uci a hlavne aj keby mu nahodou prejebe, tak ti v zasade nehrozi ziadne nebezpecenstvo. Idealny tvor do domacnosti.
P.S. som psickar, len sa nenecham ovladat emociami