@hetfield Vegánsky džihád tu nebude pretože toto je otázka pre ľudí ktorý jedia mäso a myslím že ten vegán čo má aspoň trocha sebareflexie tu nebude písať nezmysli a zhadzovať sa
Najmä hydinu. Pečené/grilovane kura (hlavne krídelka), pečená kačka, chrumkava kačka na čínsky spôsob, morčací steak...
Ale aj ryby mam rada, najmä lososa.
Naopak mi moc nechuti bravcove a hovädzie (žiaľ to sme mávali doma vždy najčastejšie) a uz vobec nie jahňacie. A ani to nejedávam, aj z moralneho hľadiska. Z citoveho hľadiska by som nikdy nezjedla ani kralicie, korytnacie, divinu (srna, daniel...). Divinu som uz ale mala ako dieťa a chutilo mi to velmi. Ale uz by som do toho nesla
A teda neviem, ale ja som ako dieťa bola vždy vychovavana v tom, ze najkvalitnejšie, najlepšie, najchutnejsie a najvyzivnejsie je hovädzie mäso a bravcove. Až po rokoch, ked som si začala variť a vyberať jedlo sama, tak som začala uprednostnovat výhradne hydinu (teda to akože "podradne" maso) a aj som zistila, ze väčšina ludi ma tiež najradšej hydinu (aspoň z môjho okolia). A teda posledné roky som bravcove ani hovädzie uz vobec nejedla.
Všetko mäso lúbim ale keď mám tak vybrať, tak najčastejšie jem kuracinu lebo je aj cenovo najdostupnejšia.
A čo mi je lúto, že jem strašne málo ryby lebo sú drahé a také že rybie prsty alebo sardinky v konzerve moc nepočítam, mám na mysli takú čerstvú rybku alebo kus ryby nejakej mňam...
A este - spoločný menovateľ, prečo mam najradsej pečenú hydinu a lososa - ma to chrumkavu chutnu kozku (ak sa dobre specie, nakoreni a osoli) a nie je to mastne, ako cervene mäso.
@ladydoga mne na rybách strasne vadia kosti :/ napr. milujem "udenáča", len je tam vela kosti, preto ho moc nejedávam. Napr. v takom steaku z lososa ci tuniaka, rybich prstoch a tuniakovych konzervách kosti nie su. Inak by som asi ryby jedávala oveľa častejšie. Ale fakt je, ze losos a tuniak su velmi drahe ryby... :/
Disclaimer tiez bars nejem maso, dobrovolne len ryby, seafood a divinu, proste zivocichy, ktore mali normalny zivot v prirodnych podmienkach, a tie mi aj chutia vacsinou
Kuracie sa da teoreticky dobre pripravit a vsetko ostatne sa mi protivi mozno hus som raz v zivote jedla a objektivne bola dobra, ale proste taky platok bravcoveho ma odpudzuje
@hetfield práveže to je v poriadku, avšak prečo by sa tu mal niekto verejne ponižovať ? Ja si myslím že fajn že sa tak nestalo....ludia si zvykli že sa to neoplatí
@kubbox dlho tu bol ohladne toho klud ale minulý týždeň sa to tu zase riešilo,ako ja uznávam že masopriemysel nie je morálny ale na to aby som to prestal jesť mi to až moc chutí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Kazdopadne ani jedno nejem casto.
Ale aj ryby mam rada, najmä lososa.
Naopak mi moc nechuti bravcove a hovädzie (žiaľ to sme mávali doma vždy najčastejšie) a uz vobec nie jahňacie. A ani to nejedávam, aj z moralneho hľadiska. Z citoveho hľadiska by som nikdy nezjedla ani kralicie, korytnacie, divinu (srna, daniel...). Divinu som uz ale mala ako dieťa a chutilo mi to velmi. Ale uz by som do toho nesla
A čo mi je lúto, že jem strašne málo ryby lebo sú drahé a také že rybie prsty alebo sardinky v konzerve moc nepočítam, mám na mysli takú čerstvú rybku alebo kus ryby nejakej mňam...
Kuracie sa da teoreticky dobre pripravit a vsetko ostatne sa mi protivi mozno hus som raz v zivote jedla a objektivne bola dobra, ale proste taky platok bravcoveho ma odpudzuje