Korytnačku, psa, dvoch kocúrov a keďže s potkanom som bola zrušená s pripomienkou, že ak niečo také donesiem, tak ma s tým vyhodia z domu a leguán zatiaľ vyzerá v nedohľadne, napriek tomu že s ním obaja rodičia súhlasili, tak mám v úmysle zadovážiť si aspoň škrečka (na x-tý pokus snáď prežije viac než rok :/ )
Ja mám toho tiež viac... psa - kokríka... džungárskeho škrečka, rybky von v jazierku, občas sa u nás objaví aj susedova mačka, krtko alebo nejaký drzý potkan prípadne myš a frajera sem tiež môžem rátať... je prítulnejší ako môj havo
Psa, andulku xD už (vďakabohu) iba jednu a tri mačky z toho jedna nemá zuby nejaké tie mravčeky, hajzlspiderov, tri sliepky a sestru v úlohe nervotvorného piggyho
chcem mať doma varana, alebo leguána, alebo mláďa krokodíla... lebo je to kráasne maličké ach zožrať to od lasky malo ale nebudem mať ani jedno, lebo varan je nebezpečný ( pre mňa nie, ja by som sa mu kľudne dala na obed) krokodíl rýchlo rastie a leguán je drahý
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
momentalne uz iba sestra ostala...
všetky druhy zvierat(plyšových)
a pavúkov (v záchode a tak)
ja mam dvoch psikov, kocura, osmaka, dvoch bratov, sestru, v zahrade styri zajace a styri sliepky... a v kupelke nam behaju krvilacne mravce
1 Mačku Sáru
4 potkanov Nema, Snoopyho, Jackieho a Montyho
3 fretky Bibu, Aishu a Laru
Ráta sa aj kôň keď ho nemám doma ale na ranči ?