ste vadní ak si myslíte že tie iq testíky na internete sú pravdivé.. to by som ja potom mohol mať aj tých 160.... xP ale podla psychologičky čo mi merala mám 126 xP takže fááájn.. xP
Čisto pre pokoj v duši by ma to zaujímalo, ešte som nerobil nejaký relevantný IQ test. Z tých online testov keď sa to spriemeruje, niečo okolo 135, ale neverím tomu moc.
@kalamar ak ktokolvek, kto hlasoval, si mysli, ze to, co ma z netu, moze alebo je pravda, tak potom ten vysledok, ktory mu vysiel, rozhodne spravny byt nemoze
Mne robila IQ test v škole psychologička, ale neuznáva prezradenie výsledku, takže netuším... Len viem, že som mala výborné výsledky vo všetkých oblastiach
to nik nevie iste... každý ma IQ v určitej oblasti lepšie, v inej horšie...a tých oblastí je mnoho...hudobné, pohybové, matematické, logické...ťažko špecifikovať
Ja neviem, lebo tam kde si ten test spravím tak po mne pýtajú aby som poslal SMS a dozviem sa výsledok. A ja ich môžem zvysoka ***** ! Tak teda neviem..
no ak vsetci ste si robili iq testy na tom psychoteste, tak vas sklamem... este som nevidela cloveka, ktory by mal na nom menej ako 120 a to som videla blbych ludi až až
na BIRDZ chodia po väčšine intelektuáli, alebo aspoň ľudia čo nie sú sprostí. Iste, nájde sa aj pár takých čo patria ku trom najmenším zeleným paličkám
@45@wewo Aha, takže len pár ľudí je zodpovedných za úpadok Birdzu, ktorý nemá obdobu... za zakladanie nezmyselných ankiet, diskusií, spamovanie... a porušovanie snáď všetkých (nielen) čerstvo aktualizovaných pravidiel a podmienok používania tohto portálu?
Ako som písal vyššie!! teraz som si spravil jeden test až sa mi z hlavy dymilo a keď som ho dokončil tak pošlite SMS v tvare ..... a cena 1€. Nie je niekde IQ test grátis? Prosím poraďte
@pissoff ja som na tom teste mala 136 bodov ked som mala 13 a poslednych 15 otazok len odklikala jak prislo, lebo ma to už nebavilo... co myslis, na kolko je pravdivy?
no v škole čo sme si robili iq test tam som mal nejako 153 a dnes ráno keď som nebol poriadne prebudený som si robil taký jeden krátky divný a tam mi vyšlo 110
blba anketa ...nakolko pochybujem o pravdivosti a realnosti tych cisel ...fer by to bolo keby sa jej zucastnili len ludia co robili testy u psychologa ktore su ako jedine spolahlive tieto internetove su take bludy ze az...
Podla netoveho testu 126... raz kedysi davno som robil komplet testy u psychologa a v tom bol aj IQ test ale psycholog nepovedal mi presne cislo... len ze je dost nadpriemerne a nejake keci okolo toho ale moc som mu nerozumel lebo rozpraval ako keby to v hlave nemal v poriadku
Podla tej statistiky co uviedol @curtis132 je ludi s IQ nad 120 asi 9%. Zaujimave ze 44% birdzakov v tejto ankete ma IQ nad 125.
Nezda sa mi to, ja mam skor pocit, ze Birdz komunita je, co sa IQ tyka skor negativna vynimka a vacsina uzivatelov je v pasme debility a este nizsie. Jedine logicke vysvetlenie toho sokujuceho vysledku ankety, je ze debilia idioti nevedia citat a tak len klikli na gulicku, ktora im bola najviac sympaticka.
RICHARD FEYNMAN,ZNÁMY VEDEC,NOSITEĽ NOBELOVEJ CENY ZA FYZIKU,MAL IQ 125.AK TEDA MÁTE IQ NAD 125,TAK STE LEPŠÍ NEŽ JEDEN Z NAJLEPŠÍCH FYZIKOV VŠETKÝCH ČIAS.SAMI SI POLOŽTE OTÁZKU,ČI JE TO TAK.HOWGH
P.S. JA MÁM PODĽA JEDNÉHO TESTU Z INTERNETU IQ 89 A NEHANBÍM SA ZA TO.PODĽA TOHO SA SNÁĎ POSUDZUJE HODNOTA ČLOVEKA ?
@curtis132 - ja som pisal ze vyssie ako 120 ( takze matematicky vsetci s IQ > 120, teda aj ti s 130, 140 atd ) Teda som zratal posledne 3 skupiny a vyslo mi 9%
@insomnya Ano, bohuzial sa mi zda, ze v tejto ankete birdz pohorel na plnej ciare ...
..a ovela doležitejšie ako IQ je EQ, toť emocionálna inteligencia, ale tomu sa nikto nevenuje...
...napríklad nejaký tupci, čo priviažu lanom psa na výfuk a ťahaju ho za autom, to nesvedčí o velkom EQ..a od toho sa odzrkadluje aj ich inteligencia....
No tak som našiel konečne IQ test zdarma a mal 60 otázok a keď som bol na 50 tak ma to už nebavilo a posledných 10 otázok som len tak tipoval a vyšlo mi 112. Ale tak ma už nudil ten test!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
ale moja ségra....tou sa budem chváliť furt
ja neviem a ni nechcem vedieť, hlavne je že na účte je miestne číslo.....
@pa3cius presne to sa mi stalo, no tí ma nasrali až som si muselk dať koňačik...
@lubobs ahoj a prečo si taky zmalovaný na avatare?
skuste si tie testy spravit u seriozneho psychologa a neklamte samych seba.
príde mi hlúpe hovoriť konkrétne číslo, len poviem že je dosť vysoké na to aby ste vraveli že si to vymýšľam, tak radšej kašlem na to
Ja som bola u psychologičky, ale bolo to už dávno, takže viem, že to bol dosť nadpriemer, ale presné číslo si už nepamätám.
aj tak je to uplne jedno
alebo je to veľhad kráľovský prúžkovaný a prehltol slona?
na BIRDZ chodia po väčšine intelektuáli, alebo aspoň ľudia čo nie sú sprostí. Iste, nájde sa aj pár takých čo patria ku trom najmenším zeleným paličkám
@45 @wewo Aha, takže len pár ľudí je zodpovedných za úpadok Birdzu, ktorý nemá obdobu... za zakladanie nezmyselných ankiet, diskusií, spamovanie... a porušovanie snáď všetkých (nielen) čerstvo aktualizovaných pravidiel a podmienok používania tohto portálu?
Inak, mnohí sú polyportáloví
Kategória IQ Popis kategórie % výskytu v populácii
I. nad 140 inteligencia géniov 0,2
II. nad 130 výnimočná, superiórna inteligencia 2,8
III. nad 120 vysoko nadpriemerná inteligencia 6,0
IV. 110-120 nadpriemerná inteligencia 12,0
V. 100-110 vysoko priemerná inteligencia 25,0
VI. 90-100 priemerná inteligencia 25,0
VII. 80-90 slabo podpriemerná inteligencia 10,0
VIII. 70-80 nižší stupeň slabomyselnosti 10,0
IX. 50-70 debilita, slabomyselnosť 6,8
X 20-50 imbecilita, stredný stupeň slabomyselnosti 2,0
XI. 0-20 idiotia, tažká slabomyselnosť
no... 20.
ja svoju výšku IQ viem, z testu asi spred troch rokov a som spokojná. už sa to len naučiť využiť
Nezda sa mi to, ja mam skor pocit, ze Birdz komunita je, co sa IQ tyka skor negativna vynimka a vacsina uzivatelov je v pasme debility a este nizsie. Jedine logicke vysvetlenie toho sokujuceho vysledku ankety, je ze debilia idioti nevedia citat a tak len klikli na gulicku, ktora im bola najviac sympaticka.
Samotná anketa je vlastne taký malý IQ test.
Oprava: podľa toho čo som tam dal ich je iba 6%. Takže je to ešte horšie.
Aj mne sa to nezdá a súhlasím s tebou. Alebo si nespravili poriadny IQ test. :p
RICHARD FEYNMAN,ZNÁMY VEDEC,NOSITEĽ NOBELOVEJ CENY ZA FYZIKU,MAL IQ 125.AK TEDA MÁTE IQ NAD 125,TAK STE LEPŠÍ NEŽ JEDEN Z NAJLEPŠÍCH FYZIKOV VŠETKÝCH ČIAS.SAMI SI POLOŽTE OTÁZKU,ČI JE TO TAK.HOWGH
P.S. JA MÁM PODĽA JEDNÉHO TESTU Z INTERNETU IQ 89 A NEHANBÍM SA ZA TO.PODĽA TOHO SA SNÁĎ POSUDZUJE HODNOTA ČLOVEKA ?
@insomnya Ano, bohuzial sa mi zda, ze v tejto ankete birdz pohorel na plnej ciare ...
..mne na nete vyšlo, že mám 145, ale to je picovina tie testy na nete...
..psychologicka mi robila a tam mi vyšlo 119 ..to je lahký nadpriemer
...napríklad nejaký tupci, čo priviažu lanom psa na výfuk a ťahaju ho za autom, to nesvedčí o velkom EQ..a od toho sa odzrkadluje aj ich inteligencia....
..a genialita hraničí s debilitou
A nepoviem, psychologička mi nepovedala číslo, ale len výraz ktorý sa pre tú hranicu používa.
Svoje IQ neviem, kedže nebola som na žiadnych IQ testoch.
Vtedy to bolo 136, teraz neviem - možno to kleslo, možno stúplo
Priatelka povedala peknu vetu: "Ludia su dnes prilis inteligentni a prakticki, ale nie mudri".
A keď mám väčšie nohy ako nositeľ nobelovej ceny za fyziku, tak som tiež lepší ako on?
Slovo lepší sa tam nehodí, ak má človek vyššie iq ako nositeľ nobelovej ceny za fyziku, tak ... Má len vyššie iq
Čo pokojne môže mať aj človek, ktorý sa mu vzdelanosťou nijak neblíži, iq s vzdelanosťou súvisí len do pomerne malej miery