Ako ja som to aj vedela ale poviem vam matika bola omnoho lahšia.A slovenský jazyk tak to som teda asi pokašlala.Ved to bolo uplne ťažké podla mna ovela lahšia bola matematika.Aj ked na matematike som nakonci nestihala ale určite budem mať viac percent z
Jednoznačne lahsia bola slovina, tu som mala hotovu zachvilku, ale zas ani ta matika by nebola tazka kebyze je na nu viac, casu, sak väčšina z našej triedy nemala ani polovicu prikladov
heh no Matika nebola taka tazka aj ked ju nevem ale v pohodke ako dufam ze nad 50% bude a slovina to take jak vzdy ze bud A alebo B viete take neiste ale nebolo to zle
matika bola taka lahka omg..prave preto ma sere ze mam urcite jednu ulohu zle..a druhu asi tiez/..lebo neviem odmerat uhol...primitivita ...tu matiku som mala hotovu dost rychlo, potom som 15minut do konca len kontrolovala atd. a aj tak som neprisla na tie dve chyby...no co uz..ale srat ma to serie, mohla osm mat aspon 95% a tak budem mat menej...este ked budem mat daco viac zle...diky pekne...
a slovina? no to bolo hrozne nieco, 2otazky mam urcite zle ale este sa najde par ktorych budem mat zle...urcite...joj do riti mohlo to byt lepsie ale na to ze osm sa ani matiku ani slovinu neucila, tak no...da sa...najprv som si zelala, aby som mala z obidvoch aspon 70-80,..a teraz dufam ze budem mat z matiky aspon 90 a zo sloviny 80...ale tak radsej sa dopredu netesim...keby som sa bola ucila slovinu tak by to bolo lepsie..a matika asi nie lebo neviem rysovat ...no ale co uz...neviem ci sa mam smiat alebo plakat...to osm fakt zvedava ako to dopadne lebo toto su len take veci co uz viem ze mam zle..ale este sa moze najst nieco viac takze..
ale sak tak slovina nebola taka hrozna
a inak ta pojebana usecka ze odmeraj malo byt 90 mm a ja som dala 88 a oni ze hore dolu 1mm netrafilo by vas ? ?
nevem ale mne sa tiez zdala slovina nejaka divna a to predtym som tie skusobne napsala aj na 100 percent ked sme skusali na doucku tak neviem ale aj tak som to dost pokazila
take debiliny vymyslaju.....by som inak chcela stretnut toho kto vymysla te otazzky :/
praveze bolo velmi vela casu.nemyslim na priklady, to je jasne ze niekomu to ide pomalsie, ale tak ked mohli pouzivat kalkulacky tak neviem no..pride mi to strasne vela casu..hej inak mohli ste pouzivat kalkulacky?...strasne to natahovali lebo hodinu predtym som uz bola v skole..mohli sme zacat o 8 a nie az o 8:45...a potom 40minutova prestavka...ale to mi nevadilo...
..a co sa tyka stresovania, tak ja som sa nastastie nestresovala, nemala som dovod...ale viem ake to je, ked sa clovek zbytocne stresuje, nevie sa sustredit, robi primitivne chyby, nepali mu to, ma okno atd. ... ...a este ked sa niekto uci den predtym, chce dohnat vsetko co nevie, tak na druhy den, v den monitoru ma v tom taky chaos potom...takze najlepsie je sa neucit ..aj tak to ma byt o tom co si pamatame...
..uz nech som/ste to napisala/li akokolvek, aspon to mame za sebou a uz mi to moze byt jedno, uz s tym nic nespravim, len sa mozem poucit z vlastnych chyb atd.
@12 bola som B-čko aaaaa to si nepametam ale viem ze 2. mi vysla 15,5 a ten interval co myslis malo byt 4,6 ale ja som puk dala 2,4 ... aaaaa nerovnica ? hmmm ale tí brigádnici ci co to malo ich byt 15 ... potooooom ten uhol 80°.... pootoooooooooooooooooooooom ten diagram C ... a tak uz nepamatam a slovina to bola karikatura... atd... blbosti
ble, ja som matiku stihla, a dokonca z nej mám dobrý pocit, čo som si myslela, že to spravím na 40%... a v slovenčine boli zákerné otázky, mám dve určite zle, a ešte sa tam niečo nájde, (ach) a to som si myslela, že dám SJ na 100% no nič to, nejako sa to vymenilo
ale celkovo to bol ľahký monitor..^____^
slovinu som mala za xvilku bolo to lahucke a mam pocit minimalne 95% a matiku tam mam dva alebo tri urcite zle ale taq dufam nad 80% lebo som posledne nestihla z matiky taq som natipovala
Slovina mi prisla strasne primitivna, nevravim, ze som mala vsetko dobe to urcite nie, ale tie otazky boli nenormalne lahke... Matika, ta mi nikdy nesla a nestihla som vsetky priklady cize tomu nedavam velke sance, budem rada ak ju budem mat kol 60 xDD
Tak celkovo sa mi zdali obidve ľahké.Slovina to som mala v pohode raz dva napísanú aj ked som tam urobila myslím 2 chyby.Matika tak tá bola tiež ľahká ibaže som tam tri úlohy len tak tipla odpoved lebo som to nemala vypočítané a tak keby som tu mala tie otázky tak aj viem na koľko percent som napísala, pretože sme si to potom s učiteľkou prešli ale ešte nie všetko.Isto si to prejdeme zajtra na hodine .Ja si myslím, že som to napísala celkom dobre ale uvidí sa
aax šak pohodicka dozor skvely som malaa ale matika faqt malo casu ale mam polovicku opisanu a ucitelka mi poradila taze lahodicka slovina tiez taqe diskutabilne ale spoko si myslim len ten cas na matike do riti!
Ach .. čo vy .. že matika lahka...neviem čo na nej bolo lahke...môj spolužiak,čo je v matike skoro lepší ako učitel..to nestihol .. hééj,vy ste asi mali ine monitory Slovina bola lahučká..uplne,som vdačná za slovinu...za 15 minut som ju mala hotovu..boli tam chytáčiky..ale,treba čítať no...ale matika...dakujem pekne...
och,.... kazdy hovori , ze matika bola lahsia ap ri tom matiika ked bude 50% tak budem rada a podla mna bola slovina urcite lahsia vsak z matiky boli take hlupe priklady a bola podla mna a podla mna bola matika veeeeeeeeelmi tazka...a drzim palce buducim deviatakom....
Matiku som stihla presne a mam z nej dobry pocit...slovinu som spravila za 15 minut a nemala som co robit a nechcela som do toho kukat lebo by som zacvala opravovat zase
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
matika bola taka lahka omg..prave preto ma sere ze mam urcite jednu ulohu zle..a druhu asi tiez/..lebo neviem odmerat uhol...primitivita ...tu matiku som mala hotovu dost rychlo, potom som 15minut do konca len kontrolovala atd. a aj tak som neprisla na tie dve chyby...no co uz..ale srat ma to serie, mohla osm mat aspon 95% a tak budem mat menej...este ked budem mat daco viac zle...diky pekne...
a slovina? no to bolo hrozne nieco, 2otazky mam urcite zle ale este sa najde par ktorych budem mat zle...urcite...joj do riti mohlo to byt lepsie ale na to ze osm sa ani matiku ani slovinu neucila, tak no...da sa...najprv som si zelala, aby som mala z obidvoch aspon 70-80,..a teraz dufam ze budem mat z matiky aspon 90 a zo sloviny 80...ale tak radsej sa dopredu netesim...keby som sa bola ucila slovinu tak by to bolo lepsie..a matika asi nie lebo neviem rysovat ...no ale co uz...neviem ci sa mam smiat alebo plakat...to osm fakt zvedava ako to dopadne lebo toto su len take veci co uz viem ze mam zle..ale este sa moze najst nieco viac takze..
a inak ta pojebana usecka ze odmeraj malo byt 90 mm a ja som dala 88 a oni ze hore dolu 1mm netrafilo by vas ? ?
take debiliny vymyslaju.....by som inak chcela stretnut toho kto vymysla te otazzky :/
..a co sa tyka stresovania, tak ja som sa nastastie nestresovala, nemala som dovod...ale viem ake to je, ked sa clovek zbytocne stresuje, nevie sa sustredit, robi primitivne chyby, nepali mu to, ma okno atd. ... ...a este ked sa niekto uci den predtym, chce dohnat vsetko co nevie, tak na druhy den, v den monitoru ma v tom taky chaos potom...takze najlepsie je sa neucit ..aj tak to ma byt o tom co si pamatame...
..uz nech som/ste to napisala/li akokolvek, aspon to mame za sebou a uz mi to moze byt jedno, uz s tym nic nespravim, len sa mozem poucit z vlastnych chyb atd.
ale celkovo to bol ľahký monitor..^____^
@bobuska no ja asi posta a sroba alebo nejaky iny gympel...a este umelecka, tam budem robit talentovky.. a ty??
ja som dala nepovolíí to aj vychadzalo podla počtu slabíík tak by to malo byť správne