Kamaratka si tam kupila auto, a nemala s tym problem... alebo teda... keby si ten srot kupila aj inde, tak by mala tie iste problemy Cize nemala s AAAauto problem.
V živote odtiaľ nekupovať !!! Pred nedávnom si kamarát odtiaľ kupoval auto tiež. Na internete si pozrel auto, telefonicky sa dohodli, že sa príde na to auto pozrieť, že mu ho dovezú do najbližšieho aaautobazáru. A on si tam išiel a tam mu povedali, že také auto ani nie je že to je blbosť a silou mocou ho chceli donútiť aby si nejaké iné auto vybral. Proste po telefóne ľudí nahovoria na vymyslené ponuky aby sa tam nahrnuli a nakoniec hovno z toho. A tak si nakoniec vybral úplne iné auto a dal im svoje staré. To staré auto mu ani nechceli zobrať lebo bolo v katastrofálnom stave ale nakoniec sa dohodli a dali mu za jeho auto zľavu 250€ lebo to bol fakt šrot aj ich mechanik povedal že na dieli bude dobre. a čo sa nestane ? o pár dní ten šrot ponúkali na internete za 650 € a totálne keci tam popísali. Sú to odrbávači nič viac
konkretne ja som videl ako spajali dve auta k sebe tj prednu cast z jedneho naburaneho auta druhu cast z druheho a mali fungl nove auto. stacili im dve totalky ktore mali za babku, a predali pekne draho, a to nezistis.... dajme tomu take auto nemusi byt az ta zle, ale je to z dvoch kusou a velky podvod.....
pripadne robia tam take veci ze len tak naoko aby to islo aspon par mesiacou, lebo vymenit tie dielu by sa im neoplatilo.
Ziadnu. A ziadnu ani nechcem mat. Pretoze AAA su len ojebavaci. A nemate ziadnu zaruku kvality a originality ale len lopky ci lega. Malokedy som tam videl nieco co nevyzeralo podozrivo ale to zas malo minimalne 5x tolko najazdene nez uvadzali cize ani to nebolo v pohode. Kupa v AAA = katastrofa jedna sama o sebe. Takze ja osobne nemienim tam nic predat a uz vobec ze nic tam kupit!
ale tak kamarat tam kupil 6G civica a uplne bez problemov, kazdopadne to je starsie auto a nie je az tak zaujimave pre aaaaaa, ale deal to bol fakt dobry. (stal len okolo 2 tisicok, co bola na stav auta dobra cena, no od predchadzajuceho majitela ho vykupili za 1200 )
Určite nie cez áčka. Ich neblahá povesť je dobre zaslúžená. Nechápem, prečo ľudia potrebujú pri kúpe použitého tovaru prostredníka, ktorý zhrabne časť peňazí za...nič. Pekne si otvor autobazár.eu a vyber si čo ti treba.
Bazáre na štýl AAA alebo Darex sú prežitkom doby. Budúcnosť patrí dovozu na zakázku.
Chcel som kúpiť, aspoň na skúšku som tam išiel aj napriek tomu že som počul veľa negatívneho na nich, no potvrdili mi to iba aký sú naozaj ,na vlastnej koži. "Ojebávači" prvej triedy. Takže moja skúsenosť v malom story.
Cieľ : Bratislava - Petržalka - AAA Auto
Prišli sme tam, všetko fajn, auto sme si ešte deň predtým vyhliadli, takže sme iba prišli pre neho, skúšobná jazda fajne, motor neklepal, karoséria takisto fajn, iba pár malých opráv laku po škrabancoch čo je ešte prehliadnuteľné. Roomster benzín+LPG / sivý / najazdené 80tis / cena s DPH - 6300. Vypýtali si občiansky, čakacia doba vraveli asi 20-30 minút, kým vyplnia papiere, tak sme zatiaľ čakali, popri čakaní kamarátovi čo bol so mnou sa zapáčilo jedno auto, no bohužial bola zaparkovaná pri predaných autách s ceduľkou predané. Tak za hodinku čakania, ľudia ktorý akože mali kúpiť to auto odišli na vlastnom a jeden z predajcov zobral auto dozadu predajne , nacapil ceduľu cenovky a bol zrazu na predaj, pre istotu ešte pred to auto zaparkoval druhé aby sme ho asi nevideli, lebo sme mali záujem o neho. No čudné čo poviem. Konečne po 70 minútach, som to stopoval sa dostavil ku mne jeden predajca s papiermi že je to hotové, a začal mi vysvetľovať čo všetko a ako to bude, všimol som si že kolónka "havarované" je "áno" tak sa ho pýtam že čo to je ? Veď vraveli že to auto nebolo búrané, on mi vraví že to nič, to je kvôli tomu že bol nárazník buchnutý a je to iba "light" poškodenie a následne mi to v ich PC hneď opravil a vytlačil nanovo, akože si vravím znova čudné.VIN kód bol v poriadku, no na neobvyklom mieste. Následne nato som chcel vidieť nejaké papiere od LPG lebo vo veľkom technickom nebol nikde napísaný. Certifikát mi ukázal ale schválenie na namontovanie nemal, daľšia rana. Tak si vravím uvidíme čo bude pri podpisovaní papierov, keď som čítal konečnú zmluvu tak ma zarazilo, 7082 eur, v cene bolo nejaké poistenie na skryté vady za 550 euro a nejaké manipulačné poplatky asi za 200 euro. Vravím že nechcem to poistenie nech mi to dajú preč, dali preč a cena rovnaká 7082 ???????. To si ako robia prdel z ľudí, vysvetlenie bolo s tým že to poistenie je darček. No zasmial som sa, že aj bez toho je cena rovnaká. Akciová cena 6300 je iba na Leasing, ale nikde na internete to nespomenuli. Daľšia rana prišla keď som si začal čítať kolónku "iné" na technickom stave vozidla ktorú som predtým prehliadol lebo to bolo veľmi malým písmom. Fólie na okne nezodpovedajú tým zapísanom v STK, nie sú schválené, Váha vozidla nezodpovedá váhe v STK, neschválené. Dátum výroby 2007. V Technickom bolo 2009. Tak som sa zobral a bez slova som odišiel lebo som sa fakt nasral, buzeranti takto klamú ľudí Ešte cestou domov mi trikrát volal nejaký Ćeský vagabund odtiaľ Na tretí krát som dvihol.."Dobrej den, tady xy manager 3auto..ja: ďakujem nemám záujem..on: ale dyt sem ani nerekl co vam nabizim..ja: viem o čo sa jedná a zložil som. Takže radím !!VYHÝBAŤ SA AAA AUTO!! na 100km pri kúpe auta
Moje skusenosti s touto "spolocnostou", su vlastne take iste ako 99,9 % ludi co prisli do kontaktu s tymito podvodnikmi. Take tie lepsie a cenovo celkom dostupne auta, ktore zverejnuju na internete, v skutocnosti v ponuke vobec nemaju. Volala som minimalne na 4 take auta a operatorka mi raz trvdila, ze auto je bud predane, alebo taketo auto vobec nemaju v ponuke pricom na ich stranke svietilo na predaj. Samozrejme ze hned mi chcela vyslovene nanutit ine, podobne auta, s tym ze mi slubila neviem ake zlavy ak pridem este v ten isty den a zarezervujem auto. Vysvetlila som jej, ze kupa auta nie je len tak, a auto potrebujem samozrejme najskor vidiet atd., no ona bola neznestitelne doterna, znechutila ma tak, ze som jej musela polozit telefon. Taky podobny scenar bol aj ked som prisla osobne na pobocku, neskutocne doterni predajcovia, ktori chcu zakaznikovi vyslovene vtlacit hocijaku rachotinu, ved predsa aj oni musia vykazovat mesacne nejaky predaj,,,inak ich vyhodia , no nie? Z AAA nikdy nic nebrat, pokial nechcete byt oklamani!
vies, ked clovek nevie co chce, necha sa lahko zmanipulovat. Ked mas jasno co ako kolko za kolko tak ides na istotu a uz len doladujes detaily. Netreba sa bat predsa, kseft je kseft a obe strany musia byt spokojne.
Ja tiez uvazujem, ze sa na nich obratim. Kamoska mi tvrdi, ze su ok. Nemate niekto skusenost s kupou auta u nich? A hlavne nejaku aktualnu a nie staru sto rokov. Vdaka..
Moj priatel tam kupoval a nemal problem, vyhliadol si auto na webe, prisiel na ich pobocku a odisiel s autom, ktoré chcel. Bolo to pred pol rokom a autu zatial nic nie je, takze ja mozem odporucit.
ja snimi mam skusenost cise pre polrokom ale auticko jede doteraz skvele boli sme ho odskusat na pobocke za Lucencom myslim ze to bola Vidina , manzel sice nebol s mojim vyberom spokojny, ale je to moje auto a mne zalezalo hlavne na vzhlade a to co vybral on sa mi nepacilo technicke veci riesil uz on a po tejto stranke bolo vsetko v poriadku
to som rada ono neviem ako ti bolo povedane ale auticko mas u nich v zaruke, a bolo mi povedane ze v pripade vad vracaju peniaze. toto nemam sice odskusane ja som ho mala v poriadku.
tyjo ako ja som si u nich vyhliadla tiez (uz za svoje prachy ale ako v pohode ukazali mi ho ale este som ho nekupila! ale asi tam poslem este nejakeho chlapa ho obhliadnut len pre istotu
A ja som nemala problém žiadny. Kupovala som si tam prvé auto, ojazdené, na stránke som si vyberala, s ocom sme sa radili. Auto som videla v bazare aj fyzicky vystavené, všetko bolo v poriadku podĺa mňa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Im je jedno co predaju, oni musia predat aj to rozjebane ziguli, ktore maju na place.
Aky bol dovod toho, ze ta odhovorili?
» www.hojko.com/kupa-auta-z-aaa...
pripadne robia tam take veci ze len tak naoko aby to islo aspon par mesiacou, lebo vymenit tie dielu by sa im neoplatilo.
ale tak kamarat tam kupil 6G civica a uplne bez problemov, kazdopadne to je starsie auto a nie je az tak zaujimave pre aaaaaa, ale deal to bol fakt dobry. (stal len okolo 2 tisicok, co bola na stav auta dobra cena, no od predchadzajuceho majitela ho vykupili za 1200 )
Bazáre na štýl AAA alebo Darex sú prežitkom doby. Budúcnosť patrí dovozu na zakázku.
Ale na druhej strane dá sa tam nájsť aj schopné auto ....ale toho sa radšej nedrž.
Cieľ : Bratislava - Petržalka - AAA Auto
Prišli sme tam, všetko fajn, auto sme si ešte deň predtým vyhliadli, takže sme iba prišli pre neho, skúšobná jazda fajne, motor neklepal, karoséria takisto fajn, iba pár malých opráv laku po škrabancoch čo je ešte prehliadnuteľné. Roomster benzín+LPG / sivý / najazdené 80tis / cena s DPH - 6300. Vypýtali si občiansky, čakacia doba vraveli asi 20-30 minút, kým vyplnia papiere, tak sme zatiaľ čakali, popri čakaní kamarátovi čo bol so mnou sa zapáčilo jedno auto, no bohužial bola zaparkovaná pri predaných autách s ceduľkou predané. Tak za hodinku čakania, ľudia ktorý akože mali kúpiť to auto odišli na vlastnom a jeden z predajcov zobral auto dozadu predajne , nacapil ceduľu cenovky a bol zrazu na predaj, pre istotu ešte pred to auto zaparkoval druhé aby sme ho asi nevideli, lebo sme mali záujem o neho. No čudné čo poviem. Konečne po 70 minútach, som to stopoval sa dostavil ku mne jeden predajca s papiermi že je to hotové, a začal mi vysvetľovať čo všetko a ako to bude, všimol som si že kolónka "havarované" je "áno" tak sa ho pýtam že čo to je ? Veď vraveli že to auto nebolo búrané, on mi vraví že to nič, to je kvôli tomu že bol nárazník buchnutý a je to iba "light" poškodenie a následne mi to v ich PC hneď opravil a vytlačil nanovo, akože si vravím znova čudné.VIN kód bol v poriadku, no na neobvyklom mieste. Následne nato som chcel vidieť nejaké papiere od LPG lebo vo veľkom technickom nebol nikde napísaný. Certifikát mi ukázal ale schválenie na namontovanie nemal, daľšia rana. Tak si vravím uvidíme čo bude pri podpisovaní papierov, keď som čítal konečnú zmluvu tak ma zarazilo, 7082 eur, v cene bolo nejaké poistenie na skryté vady za 550 euro a nejaké manipulačné poplatky asi za 200 euro. Vravím že nechcem to poistenie nech mi to dajú preč, dali preč a cena rovnaká 7082 ???????. To si ako robia prdel z ľudí, vysvetlenie bolo s tým že to poistenie je darček. No zasmial som sa, že aj bez toho je cena rovnaká. Akciová cena 6300 je iba na Leasing, ale nikde na internete to nespomenuli. Daľšia rana prišla keď som si začal čítať kolónku "iné" na technickom stave vozidla ktorú som predtým prehliadol lebo to bolo veľmi malým písmom. Fólie na okne nezodpovedajú tým zapísanom v STK, nie sú schválené, Váha vozidla nezodpovedá váhe v STK, neschválené. Dátum výroby 2007. V Technickom bolo 2009. Tak som sa zobral a bez slova som odišiel lebo som sa fakt nasral, buzeranti takto klamú ľudí Ešte cestou domov mi trikrát volal nejaký Ćeský vagabund odtiaľ Na tretí krát som dvihol.."Dobrej den, tady xy manager 3auto..ja: ďakujem nemám záujem..on: ale dyt sem ani nerekl co vam nabizim..ja: viem o čo sa jedná a zložil som. Takže radím !!VYHÝBAŤ SA AAA AUTO!! na 100km pri kúpe auta