parádne to je trochu bolelo. síce prvé dni som slintala ako ovčiarsky pes a nemohla som jesť ale stálo to za to jedla som len detské výživy a schudla som
ziadne problemy len kedze ja som velmi nedockavy clovek tak uz 3 dni po prepichu som jedla normalne tuhu stravu a dokedy som vsetko s tym napuchnutym jazykom pozula tak to trvalo asi 4krat dlhsie ale inac ked si budes usta pravidelne vyplachovat a starat sa o to tak nic extremne nehrozi ..a mam ho uz asi rok a presne ako @5
jezis nevem co seci riesia s tym ze musis zrat kasicky a detske vyzivy normalne mozes zrat akurat mas opuchnuty jazyk to je jak keby si ho mala len "lenivy" par dni po prepichu si po kazdom jedle nastriekas jox dokym jazyk neopuchne a mas to. potom pri umyvani zubov si kefkou prejdes gulicku aby tam neostal plak vyplachnes ustnou vodou a to je secko
hah, ziadne problemy som nemala, nic, ani mi to neopuchlo, ani som s tym nic nemala, uz par hodin po prepichu som jedla perkelt a nic. jedine, co mi vadilo, bola ta dlha tycka, ktora sa dava pri prepichu, inak som s tym nemala vobec vobec nic.
treba to hlavne pravidelne cistit, a dezinfikovat zvnutra (alkohol)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@cryingwords Ehm, mojím prvým jedlom po prepichu bol granatýr Ja som jedla tuhú stravu hneď
treba to hlavne pravidelne cistit, a dezinfikovat zvnutra (alkohol)