Nikdy nezabudnem ako som dostala takú náhlu extrémnu migrénu, že som ležala na dlážke smradľavého vlakového hajzla a myslela že je to moja posledná hodina
@mielikki ja som si raz chcela umyť v regiojete len ruky, tak som použila kopec mydla a voda netiekla .. ale potom mi bolo vysvetlené, že je tam nejaké skryté ,,tlačidlo'' na spustenie vody
ale inak keď súrne nemusím, tak nejdem, radšej si zaplatím za staničný záchod, vlakové sú smradľavé a sa mi hnusia
snažím sa neísť, ale inak väčšinou nemám zlé skúsenosti teda raz sa stalo, že som si riadne namydlila ruky a zrazu voda netečie v celom vlaku ou fuck alebo že mydlo nejde alebo servítky sú po zemi, to za zlé nepovažujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
len niekedy sa musíš prejsť do ďalšieho vozňa
(a raz som šla regiojetom a teda žiaden rozdiel som nebadala. Ešte ani voda v umývadle netiekla)
ale inak keď súrne nemusím, tak nejdem, radšej si zaplatím za staničný záchod, vlakové sú smradľavé a sa mi hnusia