@ooooo ja mam skusenosti z marihuanou,extazou,hryby,piko,lsd,a raz som fajcil heroin
takto porade som mal drogy.ale najlepsie sa citim na piku a extaze uz teras moc neficia uz su but len slabe alebo take ze sa z nich len dogrcas a hryby som mal naposledy v cera ece mam okolo 800doma ked budete niekto chciet sa ozvyte 35hrybou po 3eura kvalitka srry nece sa mi to tu vsetko rozpisovat lebo to by som tu bol do vecera bez srandi
@piker bud si fake alebo uz vazne neviem..nepoznam cloveka,ktory by sa chvalil po nete tym co vsetko bral a pokusal sa to predat.. + ked vezmeme v uvahu,ze tu mas fotku (ak je tvoja)
Som zavisla. Strasne zavisla a uz dlhy cas a neviem si odvyknut.. od orieskov.. hlavne kesu a para.. A aj kokos a sezam v jogurte... Som z toho uplne psychicky na dne, kym teda prave nekonzumujem, lebo vtedy je len euforia, euforia, ja a oriesky.
@bress jednoznacne by som kuril najlepsi a najjednoduchsi sposob. Chemiu v hlave to "rozbit"nemoze, mozog sam vytvara DMT, takze by sa s tym vysporiadal ako s predavkovanim vlastnym hormonom, kedze nemam poruseny organizmus nemalo by to byt pre mna nebezpecne. Skor by slo o psychicku stranku cloveka, som vsak typ, ktory nema skolny k depresiam ani nicomu zlemu, takze v tom by som problem nevidel, pri spravnom davkovani. Navyse mam dost silny metabolizmus, takze latky vo mne nerobia velky bordel. Ajtakje to este len v teoretickejroviine, nevravim,ze uz zajtra to idem skusat, ale raz v zivote by som chcel
@bress DMT podporuje tvorbu serotoninu, ak si dobre pamatam. Takze ak si v psychickej pohode (ozajstnej) tak by depresia nastat nemala. Tu musi mat clovek v povahe, ja nemam. Aj tak je to fakt minimum pripadov, ktorym sa stalo,ze saz tripu "nevratili". Ked sa budeclovek bat prave tychto malickosti vtedy sa mu to moze stat
Mimochodom davaj som ganju, kedsom mal riadne napicu obdobie a bol som psychicky len o nieco kusok nad dnom a do tej depresie som sa aj tak nedostal, prave naopak. Takze naozaj pochybujem, zeby som dostal depresiu z toho
@strejdabob poznam takych co sa nevratili z chlastacky. Co sa nevratili z vyletu autom. Co sa nevratili z obchodu atd... A nebojim saist autom, nebojim saist do obchodu
no tak zacalo to tabak chlast ganja hash chlast upadol exasy hrybiky haluz z pikom ale uz som sa nato radsej vijebal no ... chcem skusit LSD nejaky poradni made by hofman
@Ribo nene... ja som to myslel tak, ze sa nevratili spät do normalneho stavu... proste dievca teraz lezi na psychiatrii a mysli si ze je pomaranc... na tom tripe to bolo vtipne, ale jej to zostalo na cely zivot... LSD vlastne nepôsobi tak, ako ostatne "drogy"... LSD len spusti ten stav a vyluci sa z tela... uz po polhodine po uziti lsd sa nedaju najst stopy po nom (vyhoda slight_smile: ... taze niekomu to zapne ten stav a proste sa neprepne naspät... ale to je len minimum "konzumentov", ktorym sa take daco stane... inac suhlasim s tebou...
@Ooooo ucinky to ma podla mnozstva... moze to byt taky pohodovy stav.. trochu sa ti budu menit farby, zvyseny jas farieb, nieco sa ti mozno rozvlni... vsetko sa ti bude zdat v pohode.. pri vyssich "davkach" halucinacie atd... a hlavne si precitaj nieco o "bad trip" a "set and setting" ... mozes ich zjest len tak alebo uvarit si caj, alebo hribovu polievku... je to na tebe a kde ich zozenies? to zalezi od teba, kde byvas... ci ich tam dakto predava, alebo tam dakde rastu...
neviem neviem ci by som sa takto verejne chvastala...teda ja sa vlastne nemam s cim. alkohol, cigarety a kofein, to su jedine drogy ktore som brala a berem. marisku som skusala ale to je dobra pcovina. no co uz kazdy si na niecom zaklada image, niekto na drogach, niekto na inych veciach
Jak tu moze niekto aj takuto anketu dat !!!! som maximalne vytocena terajsim svetom,,,,,toto vsetko je svinstvo,,,,a ti ktori to uzivaju pridu priliz neskoro na to,,,ze je cas prestat STOP DROGAM!!!!!
skusila som jedine parkrat travu, ale stacilo mi..velky zmysel v tom nevidim ale inak nemam nic proti tym ludom, co to beru..je kazdeho vec co si robi so svojim zivotom
@eywee14 njn lebo drogy sa zacali brat len teraz Prirodne latky su zauzivane v mnohych kulturach uz stovky az tisice rokov, takze drogam ano Neviem co je to za sprosty nazor, ze drogy beru len uboziaci. Kazdy by si mal robit so sebou co chce
@strejdabob ja som ta pochopil Proste sa niekto nevratil z tripu To sa mozestat pri hocijakej latke. Ale je to naozaj mimnimum a ti ludia co sa to stalo, podla mna neboli psychicky v poriadku, alebo nevedeli co robia
@ribo tak to mas pravdu ze neboli psychicky v poriadku... ale pri vsetkych sa to urcite nemoze stat.. proste ostatne latky pôsobia na nervovu sustavu a ked sa dostanu prec z organizmu tak uz nema co spôsobovat tie stavy... ale LSD ako som hovoril len "zapne" tie stavy a telo ich musi vypnut samo... ale ked niekto berie halucinogeny ako party drogu, tak potom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
80 komentov
takto porade som mal drogy.ale najlepsie sa citim na piku a extaze uz teras moc neficia uz su but len slabe alebo take ze sa z nich len dogrcas a hryby som mal naposledy v cera ece mam okolo 800doma ked budete niekto chciet sa ozvyte 35hrybou po 3eura kvalitka srry nece sa mi to tu vsetko rozpisovat lebo to by som tu bol do vecera bez srandi
Planujem: salviu, DMT, lysy, peyotle, san pedro atd...
Zvzujem: mozno RAZ a len raz koku
je mi to normálne divné
Teda, pokiaľ je normálna akcia za normálny vstup.
väčšinou teda na vodke
ja mám rád svoj mozog, potrebujem ho v práci
dobre zarába, škoda by ho bolo prefetovať
áááá, ja sa tak smejem strašne ešte stále
ale aspoň mi dnes niekto konečne zlepšil náladu
Nemáš potuchy ako ja si dobre viem zasmažiť natriezvo.
Mne jebe dosť, drogy k tomu nepotrebujem
Cele zle.
inak k názvu a autorovi diskusie.... ako vidno že drogy ktoré berieš kvalitne pôsobia na tvoju gramatiku....
a moje skusenosti sú že jednie ak tak.. alkohol, cigarety a v minulosti som aj trávu skušala.. ale teraz už nie...
lysohlavky rastu bezne v lese...
hudbu, smiech, prechadzky, radost, nezne dotykanie
no je toho dost
a zavislost nepusti :/
Mimochodom davaj som ganju, kedsom mal riadne napicu obdobie a bol som psychicky len o nieco kusok nad dnom a do tej depresie som sa aj tak nedostal, prave naopak. Takze naozaj pochybujem, zeby som dostal depresiu z toho
...a skúsil som.....
...no dnes už ani nefajčím.....
....dakujem...
@strejdabob ja som ta pochopil Proste sa niekto nevratil z tripu To sa mozestat pri hocijakej latke. Ale je to naozaj mimnimum a ti ludia co sa to stalo, podla mna neboli psychicky v poriadku, alebo nevedeli co robia