Ahojte,v poslednej dobe často premýšľam o mojej budúcnosti. Máte to tak isto, resp. máte o sebe nejakú ideálnu predstavu?Stačilo by vám byť radový zamestnanec s platom v norme, alebo skôr mierite kariérne vyššie, na posty riaditeľov a podobne?
Chcem byť zamestnanec a nepovažujem to za neúspech, nie každý má predpoklady na to, byť dobrým šéfom (nebolo by to dobré ani pre mňa, pretože by ma to nenapĺňalo, ani pre mojich zamestnancov, pretože by som ich nevedela správne viesť a motivovať)
A neprekáža mi ani predstava robiť na jednom mieste kľudne aj celý život, ale pokiaľ by som bola nútená (či už finančne, sťahovanie sa do iného mesta, atď atď), tak pôsobisko samozrejme zmením
Momentalne sa moje ambicie obracaju smerom zahranicie. Nie, ze by mi tu bolo zle .. ale akosi ma to tu zacina omrzat .. a kedze pracujem dost s ludmi v zahranici, su moznosti a pomoc od nich sa niekde uchytit. Len treba nad tym popremyslat a pomaly sa k tomu aj dokopat.
Tak velmi sa mi pokurvil zivot v poslednej dobe, ze fak neviem. Nejak potaham studium a potom zabijem tolko spoluziakov, kolko budem musiet, aby ma prijali na PhD.
to su teda moznosti ani jednu nechcem...od ludi chcem mat pokoj pretoze mi prekaza ich sposob myslenia vacsinou a skor ma deptaju a negativne na mna posobia ...
cize nechcem byt ani sef a uz vobec nie radovy zamestnanec(ej kej ej otrok) ...
planujem zosnovat obchodny plan ktory mi zarobi a zabezpeci zivot + zivot mojich potencialnych potomkov, s tym ze uz nebudem musiet navstevovat pracu a budem sa moct naplno venovat sebe a svojmu zivotu bez casovych obmedzeni...nasledne si kupim dve nehnutelnosti...moderny loft a horsku chatu kde sa budem opustat a vypinat...
a az to nedosiahnem tak to bude ku*va zivot.nahovno...a uz len preto to dosiahnem,to je moja.motivacia
chcem precestovat čo najviac miest a ešte skusit par miest aj na život a potom sa rozhodnem kde ostanem ,nasporit dost penazi aby som už okolo 50ky mohol ist do pice do dochodku a nerobit nič len kurvy nahanal
@Narazuvzdornaa
Aj ja sa chystam na PhD., lebo by som chcela ucit na VS....buduci tyzden mam prijimacky, len som zistila, ze som jedina zo svojho odboru, ktora nema tlacenku hlasia sa tam 3, ktorych skolitelia si chcu prof. robit a potom este jedna spoluziacka, ktora tiez nejaky ten pretlak ma, kedze sa so skolitelom dost dobre pozna
nikdy som nechcela byť na nejakom vysokom poste, neviem komunikovať s ľudmi tak, ako to robia riaditelia a podobne
ja chcem byť proste patolog a hrať sa s mojimi mrtvolami
Seba si predstavujem ako človeka, ktorý má prácu v kancelárii alebo mimo ľudí, kde má vlastný priestor. Nechcem byť šéfka, neviem šéfovať. Ale chcem, aby moji šéfovia počúvali môj názor a nenútili ma robiť niečo proti mojej vôli. Jak som kukala nedávno film 'Pravdivý príbeh', som zistila, že by ma zase bavilo robiť napr. v New York Times. Písať články alebo krátke poviedky do nejakých novín alebo časopisu. A v tej práci by som sedela na riti a písala si pre seba a platili by mi za to. Fajn predstava, neskutočná. Zarábať mi stačí tak, aby som vyžila v pohode a odkladala si mesačne aspoň 66 €.
Alebo robiť v nejakej kancelárii jak vo filmoch v mrakodrapoch.
A robila by som podľa toho, čo sa mi naskytne. Ale bola by som spokojná. Zvyšok života nemám nejak premyslený. Ale chcem chodiť do školy pokiaľ sa bude dať neučiť sa. A to dám.
ja mierim na dobrý kolektív, opustil som lepšie platenú robotu za horšie platenú a približne rovnako namáhavú za horší plat s možnosťou postupu. Môj plán je nabaliť sa, kúpiť si nové handry, nový počítač, nový mobil, novú gitaru a popri tom zarobiť na vlastné bývanie, ale realita je ťažšia, ale ak sa naučím trpezlivosti, dosiahnem to a budem si spokojne pískať v radovej práci za radový plat s jebnutými kolegami, potom mi to asi už bude jedno
chcem žiť tak, aby som zanechával za sebou čo najmenšiu ekologickú stopu a byť taký yesman. Žijeme len raz a stráviť celý život pred PC alebo pred telkou nechcem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Alebo uplne idealne by bolo mat viacero "zamestnani"
A neprekáža mi ani predstava robiť na jednom mieste kľudne aj celý život, ale pokiaľ by som bola nútená (či už finančne, sťahovanie sa do iného mesta, atď atď), tak pôsobisko samozrejme zmením
Tak velmi sa mi pokurvil zivot v poslednej dobe, ze fak neviem. Nejak potaham studium a potom zabijem tolko spoluziakov, kolko budem musiet, aby ma prijali na PhD.
cize nechcem byt ani sef a uz vobec nie radovy zamestnanec(ej kej ej otrok) ...
planujem zosnovat obchodny plan ktory mi zarobi a zabezpeci zivot + zivot mojich potencialnych potomkov, s tym ze uz nebudem musiet navstevovat pracu a budem sa moct naplno venovat sebe a svojmu zivotu bez casovych obmedzeni...nasledne si kupim dve nehnutelnosti...moderny loft a horsku chatu kde sa budem opustat a vypinat...
a az to nedosiahnem tak to bude ku*va zivot.nahovno...a uz len preto to dosiahnem,to je moja.motivacia
nah. ja že to bude zaujímavejšie fórum.
@Pachirisue tak skús povedať v akomkoľvek smere, aspon bude zaujímavejšie ako hovoríš
Aj ja sa chystam na PhD., lebo by som chcela ucit na VS....buduci tyzden mam prijimacky, len som zistila, ze som jedina zo svojho odboru, ktora nema tlacenku hlasia sa tam 3, ktorych skolitelia si chcu prof. robit a potom este jedna spoluziacka, ktora tiez nejaky ten pretlak ma, kedze sa so skolitelom dost dobre pozna
ja chcem byť proste patolog a hrať sa s mojimi mrtvolami
Alebo robiť v nejakej kancelárii jak vo filmoch v mrakodrapoch.
A robila by som podľa toho, čo sa mi naskytne. Ale bola by som spokojná. Zvyšok života nemám nejak premyslený. Ale chcem chodiť do školy pokiaľ sa bude dať neučiť sa. A to dám.