husle, divadelny (ale to som prave skoncila), gitara, klavir.. k husliam patri teoria, orchester (s tym koncim tiez), ludovka aj riadne hodiny.. waa.. ale naozaj z toho sa venujem len klaviru a gitare..
divadlo, nové médiá, umenie nových médií, filozofia, frflanie, literatúra, undergroundová kultúra, objavovanie Škandinávie cez literatúru, hudbu, filmy a milióny fotiek
produkcia elektronickej hudby, basgitara, spracovanie zvuku / hudby, mixáž a mastering... okrem toho samozrejme počúvanie hudby , autá a raz za uhorský rok aj nejaký šport
bicie, husle... chcel by so msa naučiť možno aj na klavír raz hrať a možno sa naučiť aj screamovať(sranda)... okrem hudby knihy, plávanie... to je asi tak všetko, mne nič nejde na stopercent, z každého rožku trošku skôr
hudba ,psychadelia , vznasanie sa vo vzdialenych dimenziach , graffiti , street art , foto / grafika, zatial nedefinovatelne formy umenia , stare filmy , hudba , iracionalne vylety , zahradkarstvo , hudba , gonzo filozofia ... atd.
suhlasim s naruzuvzdornou, ale keď už to musi byť...rada navštevujem knižnice (hoci malokedy tie knihy aj prečitam), kinujem, divadlujem, koncertujem, čajičkujem, bicyklujem, komunikujem, blogujem, snivam, trampčim, chodim do prirody, na diskoteky...a hľa, aky je zo mňa zrazu aktivny človek!(najlepši je aj tak sex)
vytvarne umenie, rybarcenie, akvaristika, anime a spoznavanie japonskej kultury, turistika, soferovanie+auta, a pocuvanie hudby, geo, mat...aaaa dost toho je...
@mm47 , podavaj aj krytky z vypinačov dolu aby ich riadne skopalo, a mali príčinu sa sťažovať, a že vraj susedia, kurvY su to!!!!!!!!!.............filip
umenie je mojom nalvecsou zalubou, ping pong (aj ked ho neviem poriadne hrat , naramkovanie ruk , nahrdelnikovanie krku, potkaniarstvo (nevedela som ako to nazvat , chcela som saxofon alebo husle ale niet casu niet penazi
ja milujem klavír začala som s ním síce len teraz v septembri ale nič neľutujem potom pletiem Friendship Bracelets a dramatický krúžok to je moja srdcovka ale tento rok končím už a moja najväčšia záľuba sú kamarát.. bezkonkurenčne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Nenávidím túto otázku a utkvelé presviedčanie ,,niečo musíš robiť". Ja skutočne nič nerobím.
kedysi veeelmi davno sachy, divadlo
a zaluba ktora prezije veky- citanie knih
zízanie a jalčenie. s obľubou
všetko je vlastne jedno a to isté
A nemyslím si, že sa dajako sústreďujem na záľuby, skôr sa tak pasívne tackám životom.
ale najviac tá kapela a hudba.. tu trávim prakticky najviac času.
Žiadna z týchto záľub nieje pre mňa ale dostatočne veľká, nieje nič, čo by ma moc bavilo...
a všeličo ešte čo ma teraz nenapadne
...a skoro som zabudol, "pravidelné" lety v Microsoft Flight Simulatore X, naozaj niekoľkohodinové lety ma bavia