@7 ? no ale keď tak rozmýšlam, tak by som chcela jedine spať mojho kocúra,ktorého mi kedysi otec kúpil a potom aj dal preč po krátkej dobe...mačku by som velmi chcela...strašne sympatické zviera
mam jedného j.bnutého kocúra a mala som malú čičinku čo bola užasna ale tu dali preč ale ked budem končene bývať mimo tohto brlho tak budem mať bud čičinku alebo fretku
@9 ja som skoro mala domáce zvieratko a namiesto neho som dostala sestričku..teraz je z nej veľká opica ale i tak si už život bez nej neviem predstaviť..v detstve som mala troch zajačikov, dvoch škrečkov, niekoľko krát rybky, dve vodné korytnačky, psíka- malého bastardíka ale len na pár dní, suchozemskú korytnačku a teraz mám dvoch hafanov » www.birdz.sk/webka/crazygirl...
ešte by som prijala nejakého plaza- chameleón alebo had juuj
Ja mám francúzkeho buldočka a brácho akurát išiel pre malého staffordšírskeho teriéra tak sa teším... Inak som už mala asi všetko. A znova ma chytali chútky na rybičky ale nechce sa mi im čistiť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a ziadny vtacik to je orol
» www.birdz.sk/webka/athelasil...
moja zvieracia lááska ^_^
ale je daky chorucky
ešte by som prijala nejakého plaza- chameleón alebo had juuj