Ale čo sa týka mien tak sa mi páči napríklad Monika,Barbora,Natália a z chlapčenských Alex,Tomáš,Filip.
Len mám odkaz pre tých/tie čo chcú dať deťom tie zahraničné mená aby potom porozmýšlali, že či sa im to hodí k priezvisko, lebo ak má niekdo typické slovenské priezvisko typu Sedliak, Kapusta, tak k tomu veľmi nepasuje zahraničné meno
@Shelia vies o tom ze si mi ukradla mena...? laura a richard su moji.. ale nie...nad tymito menami rozmyslam uz dlho... potom by mohlo byt tiez nieco z tohoto... Zaira, Christian,Siastra, Caroline, Alex...no neviem jednoducho mien mam vela ale tie bezne sa mi moc nepacia aj ked musim rozmyslat napriklad nad tym ako sa bude s tymi menami zit mojim detom....ale urcite to musi byt nieco originalne nie prehnane hrave ale musi mat tiez urcitu vaznost ved predsa aj z babena sa raz stane dospely clovek..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
dievča Andrea alebo Aurora a chlapec Ilarion, keby som mala druhého chlapca tak Martin alebo Lukáš...
Alex, Lukáš, Michaela, Skarlet
dievča:Elyon/ Isabella/ Melissa/ Miranda/ Alexa
chalan:Nathan/ Noah/ Evan/ Seth
Ale čo sa týka mien tak sa mi páči napríklad Monika,Barbora,Natália a z chlapčenských Alex,Tomáš,Filip.
Len mám odkaz pre tých/tie čo chcú dať deťom tie zahraničné mená aby potom porozmýšlali, že či sa im to hodí k priezvisko, lebo ak má niekdo typické slovenské priezvisko typu Sedliak, Kapusta, tak k tomu veľmi nepasuje zahraničné meno
Chalan: Bruno, Peter
chlapec: thomas, sebastian, michael
nad menami svojích detí som teda fakt ešte nerozmýšľala...
chlapec - libor, oto, jakob