dievčatko Nadežda, chlapec zrejme Ivan (keďže mám mamu Ivetu a strýka Ivana, tak by som to aj vedela nejak zdôvodniť ... ale keby mám dcéry-dvojčatá, tak Lesana a Rosana chápem, źe by ma za to chceli zabiť, ale keď ono to tak dobre znie!
odstahujem sa do anglofonnej krajiny, najdem si krasnu uzasnu zenu a dcery nazveme Debborah (Debbie) a hlavne Daisy - Daisy je asi najkrajsie zenske meno ake som pocul, vzhladom na jeho vyznam.
no a chalan neviem...mozno synovi by som dal meno rišo a dalsie nemam premyslene...a dievcenske slovenske sa mi pacia mnohe...alzbeta je pekne a mam rad aj take klasiky ako janka, katka, majka, anicka, zuzka a taketo oldschoolove proste.
No najviac ma dojía keď sa niekto volá že "Timothy Gazda" bratia - Michal Spál a Timotej Adrian Spál... tie mena vobec ksebe nejdu.....take to ma uplne dojimaju....alebo Sebastian Lukáš šebo....hrozne....
Ale tak celkovo neznášam "sveácke" mená...ako bolo včara v telke ...niečo ako: Ema,Emmma, Sebastian, Jesica, Vanesa, Nikolas, kristian, SAMUEL (mam troch bratrancov z tymto menom , sofia , stela, nela ..... proste taketo novodobe mena su hrozne...
najviac sa mi páčia také ako Martin, Michal Igor....a z babských Diana ...vela babskych sa mi nepaci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
@aldaron2 chúlio to si odkukal z telenovely? a brigita take slovenske
inak neviem.. zalezi na dohode
Nemám rada,keď majú deti zahraničné mená. To je podla mňa úplne neprirodzené.
Pre dievča s poruchou vylučovania pošvového sekrétu Sahara.
Neide o to aké meno vybrať, skôr o to aké nie...Brigita, Irena, Roamana, Dušana, Ľuboš.
a chlapcovi co já vim ... martin, lukáš, matúš michal... nejakéé takéé rúče slovenské
a chlapcenske? jurko,misko,samko,kubo...
Adriána,Daniela,Dominika,Karolína,Laura,Linda,Marianna,Martina,Simona,Vanda...
ja neviem aké,podľa mňa a podľa otca a pekná stredná cesta,by sme sa spolu rozhodli
Ale tak Slavomír je super meno. A také proste -slav a -mír a tak.
Ale ja tých zmrdicov nemienim mať nikdy ani za nič, to radšej chcípnem.
dievca - bianka
odstahujem sa do anglofonnej krajiny, najdem si krasnu uzasnu zenu a dcery nazveme Debborah (Debbie) a hlavne Daisy - Daisy je asi najkrajsie zenske meno ake som pocul, vzhladom na jeho vyznam.
no a chalan neviem...mozno synovi by som dal meno rišo a dalsie nemam premyslene...a dievcenske slovenske sa mi pacia mnohe...alzbeta je pekne a mam rad aj take klasiky ako janka, katka, majka, anicka, zuzka a taketo oldschoolove proste.
Martina-Ivan,Miško ..to istí
s priatelom sice este miminko necakame ale mena uz mame rozmyslene... chlapcek bude po tatinkovi Janko a dievcatko bude Lenka
Ale tak celkovo neznášam "sveácke" mená...ako bolo včara v telke ...niečo ako: Ema,Emmma, Sebastian, Jesica, Vanesa, Nikolas, kristian, SAMUEL (mam troch bratrancov z tymto menom , sofia , stela, nela ..... proste taketo novodobe mena su hrozne...
najviac sa mi páčia také ako Martin, Michal Igor....a z babských Diana ...vela babskych sa mi nepaci
a pre dievca Nikola,Lea