Peter, Pavol, Jozef a podobné takéto mená. Nie preto, že by som ich považovala za škaredé, ale zdajú sa mi príliš obyčajné. Potom určite nie Bartolomej, Servác, Ignác a šeliaké takéto bludy. A u dievčat to isté; žiadna Petra, Zuzana, Katka, Mária a pod. A tiež ako napríklad @7 - Gertrúda... Proste to meno nemôže byť príliš obyčajné, ale ani moc "exotické".
klotidla,hortenzia,gertruda(aj ked sa tak vola moja babicka)hermina,ursula a vsetky taketo podivne mena a nie take co ma kazdy ako vravi @indifferentgirl
suhlasim s nou ze ani nie velmi obycajne ale ani nie velmi exoticke
takych je vela..hlavne tie caste slovenske ako: jano,viera,zuza,a este par dalsich...potom ziadne cudne ako magdalena,maximilian,adžbahan( xD),...asi nieco ako matej,marek nieco take...a dievcatu asi veronika,martina, atd..
ja by som asi nedala mená ako Cyprián, to je jeden delfín a potom ešte Tichomír, pretože keby som ho mala volať skratkou Ticho, tak by nikdy nevedel, či má byť ticho alebo, či ho volám ako osobu - Ticho
Zuzana ( aj keď sa mi meno páči, ale už len preto že ho mám ja), Mária ( lebo mi je na grckanie keď niekto nazýva tie deti Mariša), Kveta, Cecília, Štefánia, Gertrúda atď. tieto čudné mená, Štefan, a strašne sa mi nepáči meno Vendelín
JANKO, PALKO, PETKO, MARIA, ANICKA, ELENKA, HELENKA...... už len z toho titulu že sú "opotrebované" .... ale ak sa niekomu páčia, prečo nie.... moj deti budú mať také pekne obyčajné a originálne mená... tiež to nebude žiadny Cyprián atď....
také otrepané a určite nie také ako napríklad Frederik, Jerguš, Iľja, Dionýz, Boris, Oto(ospravedlňujem sa ak sa tu niekto tak volá =/ ) .. a ešte by som nepomenovala dcérku po sebe keď jej mám vravieť zdrobnelinou celého mena je to dlhé ale tak nemôžem vravieť dopredu.. možno zmením vkus
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale ked ma nahneva tak bude rajčiak!!!!!
suhlasim s nou ze ani nie velmi obycajne ale ani nie velmi exoticke
Martin, Matej, Magdalena... no tych mien je vela (tiez tradicne slovenske ako Janko, Zuzka, Anicka slight_smile:
ale aj tak ziadne deti mat nebudem aj tak by chuda decko dostalo meno Katherine alebo tak nejak
a potom Aladár a Zlatko
nečítala som to celé... ale kukám.. akože daktoré sú fakt...bujné..
Absolón, Elvis, Emerich, Filibert, Hrdoš, Hvezdoň, Žitomír
chudák dieťa s takým menom.. :d
a tiež typické dedinské ... Anča,Zuza,Mária,
musim pisat dovod?
A ešte milión ďalších.
Zuza, Dana, Anežka, Kveta...
kopec je toho, nieje jednoduchšie položiť otázku aké meno sa páči???
Ja som celkovo za klasické mená
+som aj Mária a strasne sa mi paci to meno
páči sa mi: Angela, Uršuľa, Jozef, Matej, Martin, Marek, Peter, Timotej...
ani jedno z mien neodsudzujem,lebo ani jedno nie je škaredé.. ale moje dieťa ani jedno (dúfam) mať nebude.
prečo? neviem, zlé asociácie.
Hortenzia, Hedviga, Bernardína, Oxana, Xénia, Nadežda, Zoja, Malvína, Etela, Eleonóra, Františka, Vieroslava, Svetlana, Justína, Anastázia, Lesana, Galina, Hermína, Blažena, Žofia, Gizela, Gertrúda, Perla, Petronela, Žaneta, Dobroslava, Sidónia, Valéria, Berta, Lujza, Milota, Amália, Magdaléna, Margita, Oľga, Marta, Libuša, Božena, Božidara, Štefánia, Jozefína, Milica, Ružena, Drahoslava, Jolana, Rozália, Ľudomila, Ľudmila, Eugénia, Olympia, Ľuboslava, Valentína, Uršula, Vladimíra, Alojza, Kvetoslava, Aurélia, Sabína, Henrieta, Klaudia, Cecília, Elvíra, Izabela, Marína, Otília, Hilda, Branislava, Bronislava, Albína, Sláva, Kornélia, Slávka, Filoména
chlapčenské:
Blažej, Arpád, Dezider, Severín, Drahoslav, Alexej, Ernest, Vincent, Gejza, Timotej, Bohuš, Gašpar, Alfonz, Pravoslav, Valentín, Frederik, Radomír, Albín, Bohumil, Fridrich, Kazimír, Alan, Vlastimil, Gregor, Eduard, Boleslav, Víťazoslav, Blahoslav, Beňadik, Emanuel, Gabriel, Benjamín, Hugo, Zoltán, Izidor, Albert, Aleš, Július, Rudolf, Fedor, Valér, Ervín, Marcel, Vojtech, Slavomír, Žigmund, Florián, Roland, Pankrác, Servác, Bonifác, Svetozár, Bernard, Urban, Viliam, Ferdinand, Norbert, Medard, Zlatko, Anton, Vasil, Vít, Adolf, Vratislav, Alfréd, Alojz, Miloslav, Prokop, Cyril, Metod, Kamil, Henrich, Drahomír, Bohuslav, Iľja, Krištof, Ignác, Gustáv, Jerguš, Oskar, Vavrinec, Ľubomír, Mojmír, Leonard, Tichomír, Bartolomej, Ľudovít, Augustín, Belo, Oleg, Bystrík, Ctibor, Ľudomil, Konštantín, Ľuboslav, Móric, Ľuboš, Ľubor, Cyprián, Václav, Jarolím, Arnold, Levoslav, František, Dionýz, Maximilián, Koloman, Boris, Vendelín, Sergej, Aurel, Demeter, Hubert, René, Bohumír, Teodor, Tibor, Svätopluk, Leopold, Eugen, Félix, Klement, Kornel, Vratko, Edmund, Oldrich, Oto, Mikuláš, Ambróz, Radúz, Bohdan, Silvester.
A prečo? Lebo sa mi jednoducho nepáčia
Samozrejme, s niektorými zahraničnými obdobami týchto mien by som problém nemala, napríklad Žofia sa mi nepáči ale Sofia áno
Jozef, Ignác a podobné
veľa veľa by som nedala
aa asi ziadne take obycajne, bezne meno by som nedala...