Ahojte ,pochádzam zo Španielska a tu aj bývam ,rodičov mám zo Slovenska ,mám 28 rokov a tri deti Vivienne (3) ,Bethany (2) a najmladšia je tiež dcérka Quinn (Quinney -8mesiacov) som v prvom mesiaci tehotenstva a ešte nevieme pohlavie dieťatka ,pomôžete mi
prepáč ,ale Slovensko milujem aj ked som sa tam nenarodila a ani tam nežijem chodím tam pravidelne každý rok ,a veľmi sa mi tam páči ,a ďakujem baby za napady
strasne sa mi páci meno Alejandro keby som raz mala syna dala by som mu toto meno ale viem ze je to u nas nezvycajne ... a dievcenske mena napr. Penelope, Serafina, Jasmin
ja ti mozem poradit jedine podla mien futbalistov to spanielske meno takze - Fernando , Cesc , Alvaro , Sergio , Carlos , Carles , Andres a nedavaj mu / jej anglicke meno
Ďakujem všetkým ,že ste vyjadrili svoj názor ,všetky mena dobre zvážime ,vieme ,že to bude chlapec ,najviac rozhodujeme medzi Lucasom a Sebastianom keďže tieto dve mena sa nám obidvom páčia....,ak máte ešte niejaké nápady ,píšte ,veľmi ma to poteší
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
dievčenské - Ava, Mia, Rae, Alex, Zoe, Chloe, Lily,...
Dievča - Valencia, Marissa
Puro Español
Pre dievčatko: Sophia, Lucy
Dievca- Rachel,Rossana,chlapec-Jorge,Fernando.bol som 4krat v spanielsku tak viem
chlapec: Matteo, Wazir
dievcenske: Victoria
Matthew, Victor
pre chlapca : Calvin, Ari,Caleb,José,Mateo,Sebastián,Set
Dievcenske: Mia,Chloe
@elizabethespino Lucas je super meno, ja som momentálne v Nemecku a tu sa každý druhý volá Sebastian, takže mi to trošku dosť lezie na nervy :/