dlhe uzke prsty a aj na celkovo ruky som dost zatazena, take chude s naznakmi zil, nie uplne vyrazne ani neviditelne a jemne chlpky a blond, nech tam su ale nech nekricia ze: "aha ja som opica!" *-----------*
@mcvpn práve ty si teda akiste vhodný adept, ktorý by mohol poznať odpoveď - daj terminus technicus, keď však potrebujem len časť ruky od zápästia po končeky prstov?
@flussica nie tak celkom. totiž ide tam aj o dlaň aj o jej opak aj o prsty... no nie o celú ruku. skrátka ide o to, čo zbierali padlým vojakom, aby vedeli, koľkých zabili. ale to sa sem nehodilo
@ulrik ja to robím asi prvýkrát a bol to prvý odkaz, kde aj vedia ako sa volajú časti tela (čo niekto nevie)... každý koho poznám, považuje ruku až od zápästia, čo si biedne pamätám aj na stredoškolskej biológii sa tak učí,darmo sa smeješ na wikipedii, keď vie viac ako ty
Toto je úplne že lol anketa Ale zahlasovať musím. Mne sa páčia ruky, ktoré majú charizmatické šľachy. Neviem to definovať, proste také ruky vidím a poviem si, že aha, tieto sú pekné
@mcvpn odkiaľ máš, že pokladá ruku až od zápästia hore? ruka je to celé od pleca dolu. to neznamená až od zápästia hore... no fakt nie
pri tejto ankete potrebujeme odchytiť čisto len toľko, aký majú dievčatá pohľad na "hand", radšej nech žijú v tom, že to nie je dlaň (ako ty) ale komentujú dlane, akoby mali začať komentovať široké ramená, vymakané bi- a tricepsy, chlpaté predlaktia, tetovanie na pleci a bohviečo všetko si môžu všímať na ruke - nám ide o "hand"
@mcvpn Nekrič na mňa, kotě, potom sa vyrev na brata, keď sa vráti. Vravela som mu, že je celkom jedno, či napíše ruka alebo dlaň, paprča alebo laba - ľudia tu vždy začnú riešiť scestnosti, aby podčiarkli svoju dôstojnosť, je to prirodzené. Pokiaľ neštuduješ špeciálne jazyk, dovoľujem si protestovať a oprieť sa o moje chabé vzdelanie zo... základnej si to nazval? Netrúfam si využívať strednú, tam som mala veľmi zlú učiteľku, a po nej až po dnes sa venujeme príliš odborným termínom na to, aby som ich využila (inde ako v pracovných textoch), nieto ešte tu. Teda som presvedčená, že hand je presne to, čo ti, ostatne, ukáže aj google na obrázkoch (postup, ako sa k tomu dopátraš, dúfam, nemusím uviesť), palm je dlaň, o ktorej si vravel, že vlastne by ani nemala byť reč a arm je to, čomu sme sa chceli vyhnúť, a predsa nám sem píšu názory na ruku (šľachy, ktoré zvyčajne bádať na predlaktí a pod.) teda, ako som spomenula, nás síce zaujíma jedno, ale nech už to naformulujeme akokoľvek, ľudia okomentujú beztak to, čo im najlepšie vyhovuje. Si priam úchvatný príklad - učinil si z ankety, ktorej poslaním malo byť urobiť nám prehľad v tom, ako vnímajú dievčatá mužské paprčky pre isté (akiste trápne) dielo, jazykové okienko. Šikovný! Ale je vás veľa, teda prvenstvo to nebude, borec
inak je to jedno viacmenej, len nech ma ostrihane nechty! som schopna z toho saliet minule som uz kamaratovi na intraku strihala, lebo to sa nedaaa prosteee uplne kratucne musia byt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
@dee99 aké ich máš ty? ty ich máš v pohode,až na tie chudé prštiatka .D
no nad tým som sa ako vôbec nezamýšľala... keď už tak tak široké ramená.... ááááárrrrrhhhggg!!
pri tejto ankete potrebujeme odchytiť čisto len toľko, aký majú dievčatá pohľad na "hand", radšej nech žijú v tom, že to nie je dlaň (ako ty) ale komentujú dlane, akoby mali začať komentovať široké ramená, vymakané bi- a tricepsy, chlpaté predlaktia, tetovanie na pleci a bohviečo všetko si môžu všímať na ruke - nám ide o "hand"
hand je tiež v preklade ruka
palm je dlaň
nemám ti už čo zdeliť, lebo je to zrejme zbytočné
inak je to jedno viacmenej, len nech ma ostrihane nechty! som schopna z toho saliet minule som uz kamaratovi na intraku strihala, lebo to sa nedaaa prosteee uplne kratucne musia byt
ale ruky?
preboha, to aj moja kamoška na tom bola závislá
keď už, tak prsty nie?
ja kukám len na oči a vlasy, ostatné ma netrápi
aj keď nejaký ten kov tiež nie je na škodu