"hinduizmus - sobasia sa ako 12 rocny - vhodne pre pedofilov"
Prečo by malo byť hinduizmus náboženstvo vhodné pre pedofilov? To že sa v Indii vydávajú dievčatá pod 18 rokov ovplyvňuje veľa faktorov a je to na dlhú debatu, ale pokiaľ viem, tak hindu dievčatá sa sobášia ako 15 ročné a aj to zredkavo. A narozdiel od Islámu majú prvý sex až keď nevesta dosiahne plnoletosť. Navyše oni majú ten sex len za účelom plodenia detí a berú ho ako zvierací pud ktorý je pre človeka bremenom a bráni mu dosiahnúť nirvánu. Čiže toľko k tomu
@Xxar3s nie som, a neviem. Vygoogli si. Mne ako žene sa neoplatí veriť v žiadne náboženstvo, lebo by som ťahala za kratší koniec. Muži vždy mali výhodnejšie postavenie v tejto sfére. Takže koniec koncov hocičo, čo si vyberieš, tak výhody predčia nevýhody. Ale vychádzam z historického hľadiska, nechytám sa na momentálne trendy pobožníkov.
@milgamman mas pravdu cele toto forum bol taky infantilny pokus o vtip... ale je vela veci ktore sa mi nepacia na cirkvi. RKC sa bije do prs ze je jedina prava cirkev... pritom si vymyslaju bludy rovnako ako luterani. ja by som rad veril v nieco co ma blizsie k prvym krestanom.
@Himiko jaj tak ty si oportunistka v tomto si cela ja
jaaj takze vtip... no neviem ake bludy konkretne mas na mysli, to by uz bolo asi na dlhsiu debatu, Cirkev nie je dokonala, lebo je tvorena aj ludmi, ktori nie su dokonali ale je to uz na svedomi kazdeho cloveka aky postoj zaujme a ako bude zit svoj zivot, katolicka cirkev nech by uz bola akakolvek nenesie zodpovednost za zivot nikoho z nas
@Xxar3s samozrejme, že som! Preto som sa rozhodla byť pohanom. Náboženstvo je nuda a odriekanie. A nie som typ, ktorý verí klebetám. A náboženstvo sú klebety, ktoré prerástli do monštruóznych rozmerov.....jedine, že by som si založila sektu a profitovala z blbosti a naivity, a keďže hľadáš útočisko ako budúci veriaci....
to ti musi proste nejak cinknut do nosa ako tri orisky pro popelku nemozes si to asi len tak vybrat mne necinklo nic tak som vlastne neviem co lebo nemozem povedat ani ze som ateista ale ani nic ine co je oficialne ci neoficialne uznavane
hlavne by nemal nikto nikoho sudit kvoli viere ci neviere a kazdy s kazdym si vychadzat no toho sa od ludi nedockame nikdy za nabozenstva/nenabozenstva odjakziva zomierali miliony ludi a aj dalsie miliony budu ked to ludom jebe s tym nenarobi nikto nic
@xxar3s Nechcem vyznieť ako niekto kto ti niečo nahovára... Len podľa mňa najbližšie k pravému kresťanstvu je pravoslávna cirkev. Ak o nej nevieš podrobnejšie, veľa článkov na internete sú dosť vyrezané z kontextu, čiže imternetu by som veľmi nedôveroval v tomto ohľade. Je ťažké vybrať to správne, ale myslím (ja osobne), nie len preto, že som ja pravoslávny( a som na to hrdý), že to je to najlepšie. Možno si poviete, hej, on len propaguje svoje nábožnestvo, ale ak je pravá viera tak Vám ju musí aj tak niekto povedať, čiže to, že je to len ďale nahováranie je dosť irelevantné, k mojemu komentáru. Ja chcem len povedať aby tí čo hľadajú, mysleli kriticky. A niečo si aj naštudovali, pred tým ako budú komentovať môj príspevok (ak vôbec niekto bude).
@darksider96 no bratu, tomu trošku neverím. Neverím nie tomu, čo si napísal ako tebe, ale tomu, čo chcú nahovoriť ostatným. ty tomu naozaj veríš? sobášia sa pred tým ako dosiahnu plnoletosť, ale sexuju po dosiahnutí plnoletosti? dáka blbosť (podľa mňa)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Prečo by malo byť hinduizmus náboženstvo vhodné pre pedofilov? To že sa v Indii vydávajú dievčatá pod 18 rokov ovplyvňuje veľa faktorov a je to na dlhú debatu, ale pokiaľ viem, tak hindu dievčatá sa sobášia ako 15 ročné a aj to zredkavo. A narozdiel od Islámu majú prvý sex až keď nevesta dosiahne plnoletosť. Navyše oni majú ten sex len za účelom plodenia detí a berú ho ako zvierací pud ktorý je pre človeka bremenom a bráni mu dosiahnúť nirvánu. Čiže toľko k tomu
@Himiko jaj tak ty si oportunistka v tomto si cela ja