spolužiaci ma vnímajú asi ako riťolezku občas, a preaktívnu.
ľudia v organizácii ako namyslenú
a veľa ľudí ako knihomolku, mám pocit.
,,lenka, to je tá tmavá", ešte to je asi tiež nálepka
neviem, ale radšej po tom ani nepátram raz mi jedna z mojich najbližších kamarátok povedala, že keď ma nepoznala si na prvý pohľad myslela, že som nepríjemná namyslená bitch, ale že v skutočnosti som pritom úplne ňúú
bezcitná a agresívna sadistka...teda vraj sú to chodbové reči na intráku...a tiež som až príliš súťaživá...ale aj tak najlepšie si myslí moja babka, podľa nej som vraj ,,štetka"
naposledy "hajzel", čo ma prekvapilo, lebo to bolo asi prvý raz.
inak tak štandardne najviac magor, blázon, lenivý (len sčasti pravda), inteligent/intelektuál (s takou dávkou sarkazmu v tóne že to prepaľuje betón, to má vo zvyku otec), antikrist, diabol, zatratený, klasické kresťanské pičoviny, a...
@lenuska175
(hyper-aktívna, ak si chcela povedať že príliš aktívna (čo si nemyslím), prípadne prO-aktívna, ak si chcela že silno iniciatívna alfa osobnosť)
jo, a neviem ako to zhrnúť do nálepky, ale asi väčšina ľudí sa zhodne že viem byť hrozne iritujúci svojim detailizmom.
neuvedomila som si, že som použila slovo ktoré so sestrou používame v prípade, ak je niekto tak miestami iritujúco aktívny, že si to okolie začne všímať a vie že nech sa deje hocičo tak tá osoba sa do toho hneď angažuje.
mne to nevadí, baví ma byť takou ale súdiac podľa ironických pripomienok okolo mňa..
klebetník, a to som introvert introvertný a viem udržať tajomstvo, dávam si pozor, aby som neohováral a pod. Jednoducho je to o mne len nepravdivá klebeta
ani neviem, ale už som bola tuším označená aj za napr. bifľošku, čo je bullshit, keďže moja lenivosť mi nikdy nedovolí učiť sa a ani v minulosti tomu nebolo inak xD niekedy bifľošom závidím, že sa dokážu prinútiť
strasne to chcem vediet ale netusim, odkial by som to vedela.
akurta minule mi spolubyvajuca hovorila ze som strasne mila az tak ze na to doplacam a aj tak takuto formu milosti nevie nikto ocenit skor ju ludia zneuzivaju xD tak dik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
71 komentov
a velmi sa mi to paci
ľudia v organizácii ako namyslenú
a veľa ľudí ako knihomolku, mám pocit.
,,lenka, to je tá tmavá", ešte to je asi tiež nálepka
kinda hejtit
ale inak asi ze mila a malá
inak tak štandardne najviac magor, blázon, lenivý (len sčasti pravda), inteligent/intelektuál (s takou dávkou sarkazmu v tóne že to prepaľuje betón, to má vo zvyku otec), antikrist, diabol, zatratený, klasické kresťanské pičoviny, a...
hm.
viac si nespomeniem.
(hyper-aktívna, ak si chcela povedať že príliš aktívna (čo si nemyslím), prípadne prO-aktívna, ak si chcela že silno iniciatívna alfa osobnosť)
jo, a neviem ako to zhrnúť do nálepky, ale asi väčšina ľudí sa zhodne že viem byť hrozne iritujúci svojim detailizmom.
neuvedomila som si, že som použila slovo ktoré so sestrou používame v prípade, ak je niekto tak miestami iritujúco aktívny, že si to okolie začne všímať a vie že nech sa deje hocičo tak tá osoba sa do toho hneď angažuje.
mne to nevadí, baví ma byť takou ale súdiac podľa ironických pripomienok okolo mňa..
Fifik. (derogatórium; Použitie: "Ty si taký Fifik!"; odvodené od priezviska maminej časti rodiny, obľúbená veta otcova)
napadá ma len že nechápem vtipom
akurta minule mi spolubyvajuca hovorila ze som strasne mila az tak ze na to doplacam a aj tak takuto formu milosti nevie nikto ocenit skor ju ludia zneuzivaju xD tak dik
=D =D dúfam že nemáš dôvod sa tak cítiť
retardovana, chora - to od mojich spoluziakov
a normalni dospeli ludia mi nepotrebuju davat ziadne nalepky
Dačo také ...