Aké netradičné zvieratko by ste doma chceli chovať?
Dneska som videla video, kde chlapík kúpe doma v umývadle ježka (aj ja som mala doma ježka, ale len kým nevypil mlieko) a čítala článok o nejakom američanovi, ktorý doma chová bizóna Ja osobne chovám doma potkany a sesternica má tarantulu, ale to už je
@soraya no veď vonku by bola,akurát na treťom bývam,by som ráno vyšiel na balkón, pohladkal po hlave a spustil sa jej po krku dole či si to myslela reálne?
kamoška odkúpila od nejakých z cirkusu opicu ktorá krívala má ju doma a je ako malé decko do všetkého skáče lebo v klietke divé zviera nebude lebo už je raz divé
strášne moc chcem dáke lesné zvieratko nejakeho diviačika a zahrám sa doma na reklamu na kofolu ale nie možno nejaká mačkovitá šelma...rys....tiger.. alebo vlk
aj ja mám doma dvoch potkanov sú to milé zvieratká. ale chcela by som veľkého bieleho hada no niečo také netradičné by som chcela.. napr. leva alebo tigra alebo pandu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
a keď som bol v LM videl som týpka čo mal na vodítku opicu O_o
ale ja chcem ťavku
0:05
@soraya no veď vonku by bola,akurát na treťom bývam,by som ráno vyšiel na balkón, pohladkal po hlave a spustil sa jej po krku dole či si to myslela reálne?
tak ale jedna nestačí... minimálne 2, aby mohli dávať hentaké krkolomné fajty...
a áno, žirafu by som chcela chovať..
ale takú fretku dobre vycvičenú, ktorej by som sa odmalička venoval... trebárs.
Ale moja kamoška má troch škorpiónov
fretka
slow lorris
Ale to že né nechcem neznamená že svojich psov, mačky a slepice nelubim !! (ja len aby sa neurazili )