a spravanie .. rozumny, ktory zo seba nemusi robit frajera a nevyvolava konflikty, taky pohodak.. nemusim velmi ten typ chlapcov, ked si mysli, ze cim bude viac husty, tym viac po nom dievcata budu tuzit..ja to mam prave naopak.. a vtipny este..a vyrecny, kedze ja radsej pocuvam ako rozpravam
@popolcek ked sa ti paci to na druhom obrazku...najdi si historickeho sermiara co robi Napoleoniku uniformy z toho obdobia maju takmer rovnaky strih, akurat su inac zdobene
mozes mat oblecene nohavice aj za 5OOOe a nemusis sa jej pacit dolezite je spravanie.mne je konkretne jedno co ma clovek oblecene ak sa sparava prijemne a je my snim fajn moze mat aj monterky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a správanie? Normálne
Spravanie: aby nebol debil.
ale kosela s riflami je chutna
Správanie normálne.
ale v mojom preklade nie v preklade od @fr4nk1
a spravanie .. rozumny, ktory zo seba nemusi robit frajera a nevyvolava konflikty, taky pohodak.. nemusim velmi ten typ chlapcov, ked si mysli, ze cim bude viac husty, tym viac po nom dievcata budu tuzit..ja to mam prave naopak.. a vtipny este..a vyrecny, kedze ja radsej pocuvam ako rozpravam
a spravanie, mam rada ked je chlap mily, nerobi zo seba frajera a usmieva sa
ááááááááááááááááááááááááááh anglickí gentlemani
alebo
» www.nmm.ac.uk/tserver.php?f=N...
♥♥♥♥♥
v súčasnosti som však na sveter+ rifle+ nejaké ajne vyzerajúce topánky + hodinky an ruke sú prudko sexuálne
správanie kladné
@10
» api.ning.com/files/0n9asFZiX... *lDhUnyFT2-1ocRVnJ6*retnnl74FB9R1G1u9mGNzOKLLoWg-L9BpoCjrQtR*-TTLwkpU0tfxq/26014_106165906084659_1000007375164.jpg
a správanie perverzné.
A správanie? Nie ako macho čo si myslí, že dostane každú holku na ktorú sa len pozrie.
správanie: slušné, milé ...
správanie -slušné,galantné ,milé,priateľské,úplne uvoľnené ,
trikrát hádaj !