@v3nty Podvazky su moc sexi ale take drahe Kupujem si aj ja som raz kupila pre priatela sietovane pradlo cisto sietka a take iste samodržky vzadu prevazovane stužkov ako na topanke snurky
som divná keď ma pri sexe najviac vzrušuje nahé telo??? lebo to mi tak nejako logicky z toho vyplýva chlap môže byť oblečený v čomkoľvek a nikdy ma to nevzruší tak ako vôňa nahej pokožky
@mrcionka Niesi divna uprimne chcela som temu pre obe pohlavia ale toto kostimiky atd sa hodi skvor k zenam nie chlapom ale tak t co ma pred sexom napr ja som chalanovi kupila obtiahnutejsie boxerky a on vie ze ked si ich da pred sexom tak ma má na lopatkach
podväzky jednoznačne alebo nejaký zajačikovský obleček, korzet, samodržky, čipky, čierne prádlo.. bár čo..čím drahšie tým lepšie, kvalitnejšie, lebo sa z toho nevyťahujú žiadne vlákna
@natashatko dobra rada inak teraz ma napadlo kupila som si drahe samodržky uny velkost vraj a boli mi velke este som im volala ze ked je to uny ci mi to bude dobre ked som mala a oni ze hej spiny hnusne nikdy si nekupujte uny
@teenka páči, a moc. Pre tohto tigríka by som urobil čokoľvek Ale zas nie také že by som tým bol posadnutý. Len je to také milé. Keď nikdy nenájdem nikoho ako som ja, nič sa nedeje, života ide ďalej. ...čo ma mrzí, každého hneď pri tom napadne zoofilia
@teenka : tričko je super (ex s obľubou nosila moje), také akurát na nežné rozmaznávanie, keď ležíte v posteli Krásne sa tak zaspáva, keď ležia obaja na boku a ja kopírujem chrbát dievčaťa...
škola striptízu alebo aj tanca okolo tyče existuje, pozri na nete a v nejakom z našich najväčších miest určite nájdeš (neviem, kde žiješ...)
najlepsie cela oblecena a pomaly vyzliekat...a co urcite by mala mat ci uz ked je uplne oblecena alebo nie: samodrziace pancusky (aj sietkove) cierne, telove priesvitne aj menej priesvitne, mozu byt aj ine farby ale to len takmer nepriesvitne...podkolienky alebo nadkolienky popripade clenkove ponozky...bedrove nohavicky! a ked si kazdy den da nieco z toho tak mozme mat kazdy den sex v inej farbe a strihu no zatial sa musim uspokojit len s francuzakmi... :/
@whisper ale skade zozeniem bič ??? Ja potrebujem daky tanec v lone ked mi sedi moj macko na stolicke robim mu to ale som captava este moc nevem neak tak sexi bokmi teda viem ale ked som na nom rozkrocena chrbtom otocena na 10cm podpatkoch tak sa dost tazko kruzi tesne nad jeho ehm lonom tak aby to vyzeralo co najsexi on vravi ze je to skvele ale ja chcem aby bolo lebsie
@lacike90 ja mam take ockovane ale nie podmazky ale samodrzky ale to je to iste len je to bez podvazkov su tam take silikonove gumky a tie sa zachitia na tele aby sa nekrutily dole
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
Moc bol vzruseny
..kvak..
Idem zajtra si kupit DD
teda samozrejme v niektorých situáciách sa nedá vyzliecť :p
škola striptízu alebo aj tanca okolo tyče existuje, pozri na nete a v nejakom z našich najväčších miest určite nájdeš (neviem, kde žiješ...)
k téme - nemôžem posúdiť ..a btw -fake na tretiu ...
a nezakladaj stále témy o sexe ...je to už trápne ,alebo si czase urob nový nick
najlepsie cela oblecena a pomaly vyzliekat...a co urcite by mala mat ci uz ked je uplne oblecena alebo nie: samodrziace pancusky (aj sietkove) cierne, telove priesvitne aj menej priesvitne, mozu byt aj ine farby ale to len takmer nepriesvitne...podkolienky alebo nadkolienky popripade clenkove ponozky...bedrove nohavicky! a ked si kazdy den da nieco z toho tak mozme mat kazdy den sex v inej farbe a strihu no zatial sa musim uspokojit len s francuzakmi... :/
@natashatko ty nesklames
ale tak nech sa paci..
akoze mne uplne staic ze ta uvidim.. hoc aj obleceneho a uz.. no
ale tak chlap len v trenkach vobec nei je na zahodenia.. hlavne ten moj!
a ty petrik pvoedz nam