Idem svoj zivot zmenit k lepsiemu, a.k.a konecne pracovat na veciach, ktore mi branili ho mat mega super (su to hlavne veci ktore musim zmenit na sebe )
Oh toho je! Najst si dobreho trenera, ktoreho aj znesiem dlhodobo. Doprerabat byt. Rozhodnut sa v pracovnom zivote ci ostat v pohodli alebo prijat vyzvy, ktore sa ponukaju. Obmedzit pivo, cukor, impulzivne konanie. Zmierit sa s tym, co uz nezvratim. Doslednejsie pestovat vztahy, ktore si chcem zachovat. Dbat na me time.
este viac obmedzit cas straveny shitpostovanim po internetoch (co sa uz ale celkom dari, kedze uz shitpostujem jedine na birc a kazdy mi je svedkom, ze neshitpostujem vela, odist z fb bol skvely krok).
dalej sa musim naucit velmi vela veci a spravit z mojho pickoveho clustru taky projekt, ze... neviem, ze co, proste musi byt dobry. davam si rok na to, aby som sa naucil vsetko potrebne pre prestup na nejaku ozaj zaujimavu poziciu, kde sa budem moct realizovat.
tiez by nebolo na skodu zorientovat sa v oblasti financnych trhov a/alebo inych moznostiach investovania, lebo vobec nemam dobry pocit z toho, ze mi na ucte inflacia zoziera uspory, nehovoriac o unikoch potencialneho zisku.
ukrutne potrebujem manualnu cinnost ako hobby, lebo roky mimo domu (A GARAZE!!!) zacinaju mat pomaly ale isto devastacny vplyv na moje manualne ja. uvazoval som nad elektrotechnikou a skladani picovin, no asi by to chcelo viac braindead cinnost, lebo sa mi nechce vkuse rozmyslat. robit veci z koze moze byt fajn a tiez si viem predstavit, ze sa to da robit v byte.
cvicit. vratit sa k cviceniu. zacal som, zlepsila sa mi kondicka, zacalo to byt vidno aaaa prestal som. kurvadrat, jak ja ukrutne nenavidim cvicenie. priserna cinnost. robit nieco, coho jedinym vysledkom je neprijemny pocit a unava. neskutocna kokotina. tymto chcem apelovat na biologov, doktorov a vsetkych vzdelancov v danom smere, nech uz konecne pridu s niecim, co mi poskytne vsetky fyzicke a zdravotne benefity cvicenia bez nutnosti cvicit.
viac sa venovat mojim opustenym klavesam. esteze ma predavac prehovoril, nech si k nim kupim tu peknu drahu drevenu stolicku, ze tie lacne su nanic. nuz, som vlastnikom dost draheho a extremne low-performing vesiaka na oblecenie.
a najst si partnerku...heheheh, nie, ako realistickejsi ciel mi pipada prist na chut prilezitostnemu sexu, resp. vsetkym tym "skusime, uvidime" zalezitostiam. ale co ja viem, jedno mi pride nerealne, druhe je mi neprirodzene. ono je dost debilne combo mat vysoke naroky na vztah a zaroven negativny postoj k jednorazovkam, no.
ono je to vsetko viac-menej in progress a novy rok sa mi do toho len tak nahodou votrel.
Neviem ani. Asi viac lahko zit a menej sa rozculovat nad ludmi mat viac casu na seba a kamosov a ked uz ten cas budem mat tak nech mam aj energiu zit. A nech sme zdravi vsetci lebo je to klise ale pravda co si uvedomujem kazdy den v nemocnici. a financne nech to je tiez min tak ako tento rok nech mozem zivot svoj super rozpravkovy zivot
Uplne najvacsie, ze vsetko co chcem si splnim, tak ako v roku 2019. Chcem zmenit robotu hlavne, vylepsit psychic ke aj fyzicky zdravie, starat sa o seba a nie inych ludi, cestovat, vencit psikov, nove zaluby a kamaratok, rogalo, balkon, uzit si leto, vyrobit vino... Uzivat si zivot bez hranic.
ze dokoncim(e) a vydam(e) hru, lebo mam(e) celkom v pohode tim, zda sa, a absolutne killerskvely napad s krasne vysperkovanym dizajn dokumentom, a uz prototypujem(e) mechaniky, a do sme sa dali dokopy ako tim len pred par dnami
Chcem sa totalne zmenit, polepsit, vylepsit a byt happy. A prajem si len psychicke aj fyzické zdravie, to je najviac. Spolu so stastim, na titaniku boli zdravi ale stastie nemali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Hlavne chxem v tomto roku vidiet polarnu ziaru
vidiet sever Vietnamu, chcela by som si kupit byt, piate vyrocie vztahu :S
mohol by to byt fasa rok
» ct24.ceskatelevize.cz/veda/3011948-ma...
Ohladne ostatnych veci by stacilo, keby zostali tak ako su - bola by som maximalne vdacna.
Snažiť sa viac aby som bola zdravá.
dalej sa musim naucit velmi vela veci a spravit z mojho pickoveho clustru taky projekt, ze... neviem, ze co, proste musi byt dobry. davam si rok na to, aby som sa naucil vsetko potrebne pre prestup na nejaku ozaj zaujimavu poziciu, kde sa budem moct realizovat.
tiez by nebolo na skodu zorientovat sa v oblasti financnych trhov a/alebo inych moznostiach investovania, lebo vobec nemam dobry pocit z toho, ze mi na ucte inflacia zoziera uspory, nehovoriac o unikoch potencialneho zisku.
ukrutne potrebujem manualnu cinnost ako hobby, lebo roky mimo domu (A GARAZE!!!) zacinaju mat pomaly ale isto devastacny vplyv na moje manualne ja. uvazoval som nad elektrotechnikou a skladani picovin, no asi by to chcelo viac braindead cinnost, lebo sa mi nechce vkuse rozmyslat. robit veci z koze moze byt fajn a tiez si viem predstavit, ze sa to da robit v byte.
cvicit. vratit sa k cviceniu. zacal som, zlepsila sa mi kondicka, zacalo to byt vidno aaaa prestal som. kurvadrat, jak ja ukrutne nenavidim cvicenie. priserna cinnost. robit nieco, coho jedinym vysledkom je neprijemny pocit a unava. neskutocna kokotina. tymto chcem apelovat na biologov, doktorov a vsetkych vzdelancov v danom smere, nech uz konecne pridu s niecim, co mi poskytne vsetky fyzicke a zdravotne benefity cvicenia bez nutnosti cvicit.
viac sa venovat mojim opustenym klavesam. esteze ma predavac prehovoril, nech si k nim kupim tu peknu drahu drevenu stolicku, ze tie lacne su nanic. nuz, som vlastnikom dost draheho a extremne low-performing vesiaka na oblecenie.
a najst si partnerku...heheheh, nie, ako realistickejsi ciel mi pipada prist na chut prilezitostnemu sexu, resp. vsetkym tym "skusime, uvidime" zalezitostiam. ale co ja viem, jedno mi pride nerealne, druhe je mi neprirodzene. ono je dost debilne combo mat vysoke naroky na vztah a zaroven negativny postoj k jednorazovkam, no.
ono je to vsetko viac-menej in progress a novy rok sa mi do toho len tak nahodou votrel.