mne sa velmi pacia modre oci,... nwm preco.. a aj take uplne tmavo hnede.. ale v podstate je to jedno, najkrajsie oci ma aj tak ... a niesu ani modre, ani tmavohnede
lúbia sa mi modré.. ale ja osobne by som chcela mať čisto čierno-čierne (ja mať zelene). Aj to biele chce mať čierne. Požiadam niekoho o Kontaktné šošovky.
velmi sa mi pacia modre a napr hnede mi pridu strasne obycajne a onicom..proste ma nemaju cim zaujat. a sa mi zda ze ludi s hnedymi ocami je ovela viac
@Olivia711 kazde oci dokazu byt obycajne a nezaujimave..aj modre..ak su nejake nevyrazne male..hnede oci nie su take ´´pichlave´´..alebo ako to povedat tiez zboznujem modre a o hnedych som nemohla ani pocut..ale uz som sa zmierila s tym co mam
mam zelene oci a kazdy druhy clovek mi povie ze mam najkrajsie oci ake kedy videl.(nechcem aby to vyznelo ako samochvala len reprodukujem nazor druhych podla mna sa to takto neda povedat ze ktora farba oci je najkrajsia su zelene oci ktore su uplne nevyrazne su vsak i zelene ktore su uplne magnetizujuce a ziarive to ikste plati i u inych farbach.no podla mna su mozno najmenej zaujimave hnede oci su len hnede a nemiesaju sa vnich zvacsa ziadne ine farby a odtiene no i take oci mozu byt velmi pekne...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
ale tak každá farba má niečo do seba =P
Ale prakticky je to jedno.
@Lilushka19 , keď nezáleží na farbe očí na čom potom?
ok ale tvoje oci nehovorim ze su skarede.. len vseobecne celu hnedu nemam rada.. dobre s vynimkou mojich hnedych vlasov
neviem ake pichlave oci to myslis preboha xD
Presne, tie sú najkrajšie zo všetkých...
tmavo hnedé, až čierne